umut9696
Femtopat
Daha fazla
Selam dostlar,
Kimse bu konunun ciddiyetinin farkında değil. GTX 1050 2 GB VRAM ile çok çektiğimin için "VRAM'den ağzı yanan ekran kartını üfleyerek alır" diyorum ahah
Vakti zamanında 2 GB VRAM çok yeterli gerek yok vb. gibi konuşmalar çok oldu. Fiyat farkı da 1000TL olduğunda 4 GB VRAM'li GTX 1050 Ti modeline geçemedim. 1000 lira o zamanlar değerliydi
Sorum şudur gelecek 5 yıl oyun oynamak için sistem toplamak isteyen biri için 8 GB VRAM yeterli midir? NVIDIA kartlar DLSS ve driver açısından çok cazip duruyor ancak AMD kartlar gerek 12 GB VRAM gerek fiyat açısından gayet mantıklı duruyor. 2K Gaming için şahsen 8 GB VRAM yeteceğini düşünmüyorum. En azından gelecek 2-3 yıl içinde bu durum daha bariz olacak. RTX 3060 Ti 12 GB VRAM olsa tadından yenmezdi ancak maalesef VRAM yetersiz bence.
Kimse bu konunun ciddiyetinin farkında değil. GTX 1050 2 GB VRAM ile çok çektiğimin için "VRAM'den ağzı yanan ekran kartını üfleyerek alır" diyorum ahah
Vakti zamanında 2 GB VRAM çok yeterli gerek yok vb. gibi konuşmalar çok oldu. Fiyat farkı da 1000TL olduğunda 4 GB VRAM'li GTX 1050 Ti modeline geçemedim. 1000 lira o zamanlar değerliydi