Sizce General Mobile alınabilir ve övülebilir firma mıdır?

Sat diskavri al dedik bunca zaman Ama alınmaz bir marka, herkesin de dediği gibi Casper ayarında bir firma. Memnuniyet vermiyor sahibine, eskiden bu çevirilen kapaklı, taşlı telefonları vardı yok swarowski diye, ne oldu bir yere gelemediler. @SkenDestroy

İnsanı soğutacak sorunlarını sayıyorum şu an.
1) Ölü piksel
2) Kamera
3) Yazılım
4) Kasa
5) Servis kalitesi(!)
Ek olarak göz ardı edilebilecek sorunlar da var, sayma gereksinimi duymuyorum bu kadar hata saydıktan sonra.

Dediğiniz gibi, eskiden bir çok garip garip telefonlar üreten* firmanın böyle telefonları yurt dışından ( Çin vb) yerlerden alıp satması ve yerli malı denmesi garip. Yazılımını da tam getiremiyorlar ya neyse artık.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Şarj soketi efsane Discovery'lerde. Böyle kafasına estikçe 2-3 ayda bir bozuluyorlardı. Bir de kullanıcı hatası denilip 60-70 TL alınıyordu. Adamlar telefon ucuz olsun diye her yerden kısıyorlar. Telefonun düzgün kullansanız dahi ömrünü tamamlayana kadar en az 100 TL masraf çıkartıyor.

Babam GMD1 kullanıyor, şu ana kadar 1 kere bile servise gitmedi. Adam ne kadar narin kullanıyorsa artık cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…