ege Çobanoğlu Zeptopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben 2. El bir şekilde PC toplamayı düşünüyorum. Bu PC beni 2 yıl idare etsin yeter. Parçaları; İntel Core i3 10. Nesil GTX 1050TI 2 tane 8 GB'lik RAM Ekran kartı olarak MSI h310m Pro sizce iyi mi?
Merhaba arkadaşlar ben 2. El bir şekilde PC toplamayı düşünüyorum. Bu PC beni 2 yıl idare etsin yeter. Parçaları; İntel Core i3 10. Nesil GTX 1050TI 2 tane 8 GB'lik RAM Ekran kartı olarak MSI h310m Pro sizce iyi mi?
zafzafonboard Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 10 Kasım 2024 #2 Her bilgisayar toplanır. Önemli olan bu sistemi ne kadara topluyor olduğunuz.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 958 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 10 Kasım 2024 #3 Ne amaçla kullanacağına bağlı olarak değişir. Eski bir 1050Ti kullanıcısı olarak artık çoğu oyunda yetmemeye başladı o kart.
Ne amaçla kullanacağına bağlı olarak değişir. Eski bir 1050Ti kullanıcısı olarak artık çoğu oyunda yetmemeye başladı o kart.
ege Çobanoğlu Zeptopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #4 kakarakukurukikiri dedi: Ne amaçla kullanacağına bağlı olarak değişir. Eski bir 1050 Ti kullanıcısı olarak artık çoğu oyunda yetmemeye başladı o kart. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ders çalışmak ve Minecraft oynamak. zafzafonboard dedi: Her bilgisayar toplanır. Önemli olan bu sistemi ne kadara topluyor olduğunuz. Genişletmek için tıkla... Toplam 6000 TL'ye.
kakarakukurukikiri dedi: Ne amaçla kullanacağına bağlı olarak değişir. Eski bir 1050 Ti kullanıcısı olarak artık çoğu oyunda yetmemeye başladı o kart. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ders çalışmak ve Minecraft oynamak. zafzafonboard dedi: Her bilgisayar toplanır. Önemli olan bu sistemi ne kadara topluyor olduğunuz. Genişletmek için tıkla... Toplam 6000 TL'ye.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 958 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 10 Kasım 2024 #5 ege Çobanoğlu dedi: Genel olarak ders çalışmak ve Minecraft oynamak. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz.
ege Çobanoğlu dedi: Genel olarak ders çalışmak ve Minecraft oynamak. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun olmaz.
ege Çobanoğlu Zeptopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #6 kakarakukurukikiri dedi: O zaman sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler