Sizce HDD değişimi yapmalı mıyım?

murat_02

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Anakart: MSI B450 M2 PRO GPU: ASUS ROG STRİX RTX 2080 8GB RAM: 16 Gb (8x2) Corsair Vengeance 3200 MHZ KASA+PSU: Corsair 300R - 600+80 Watt SSD: MLD M300 1 TB M2 SSD.
Herkese iyi forumlar öncelikle. 7 yıldır kullandığım emektar harddiskimi HD Tune programı ile tarattım, şimdilik herhangi bir sıkıntısı yok, ancak sonuçlardan birinde uyarıda bulunmuş ve harddiski değiştirmelisiniz uyarısı vermiş aşağıda görüldüğü üzere. Benim merak ettiğim okuma hızı size göre nasıl? Olmadı yeni bir harddisk veya SSD alabilirim yorumlarınıza göre. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 02-Haziran-2020_18-14.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 02-Haziran-2020_20- a.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 02-Haziran-2020_20-06 y.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
End to end uyarısının anlamı yaşı gelmek üzere her an çökebilir hazırlıklı olun demek. Herhangi bir arıza var demek değil. Hız değerleriniz de normal.

End to end uyarısının anlamı yaşı gelmek üzere her an çökebilir hazırlıklı olun demek. Herhangi bir arıza var demek değil. Hız değerleriniz de normal.
Nerede arıza var yazmışım ben yukarıda? Yazmak için yazmayın lütfen.

184
0xB8
End-to-End error / IOEDCLow

[40]
This attribute is a part of Hewlett-Packard's SMART IV technology, as well as part of other vendors' IO Error Detection and Correction schemas, and it contains a count of parity errors which occur in the data path to the media via the drive's cache RAM.[41]

Sitedeki hesaplamama göre HDD vadesini çoktan doldurmuş, cache RAM ayrıca ilerlemeli hikayeli oyunlarda başlarda ilerledikçe droplara neden olabilir değiştirsem iyi olacak, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…