Sizce illimünati diye bir örgüt var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu grubu biraz araştırırsanız aslında şuan bilinen herşeyin komple saçma olduğunu görürsünüz. Öncelikle bu grup şuan ki komünist denilen sistemin nirvanasıdır.
Amaç ; Dini Kuralların, Sosyal Kuralların olmadığı bir dünya inşa etmek. Peki bu görüşü kim destekliyor; S*ks Köleleri. Çünkü bu anlayışta sosyal kurallar yoktur...
Göz denilen kavramında İllüminati örgütüyle nasıl bağdaştırıldığı bilinmiyor. Aslında bu sembol İllümünatinin karşı olduğu bir sembol.
-İllüminatı örgütünün var olduğunu savunan tek devlet İsrail'dir. Çünkü insanlara "İstediğini kadar kaçın benim kontrolüm altındasınız" fikrini benimsetmeye çalışır...
(Yıllar önce bir video izlemiştim belgelerle yukarıda dediklerimi daha ayrıntılı açıklamıştı. Aklımda kalanlar bunlar)

İnan oğlu her zaman mantıklı açıklamaları olmayan şeyler olduğu zaman dini inançlar ile bunu kapatmışlardır.

Teknoloji geliştikçe ise bu inançlar yok olmuştur, çünkü sadece Müslümanlık ve Hıristiyanlık değil mesele, tarihte sayısız inançlar olmuştur ve hepsi yok olmuştur, Müslümanlık ise bunlardan sadece bir tanesi.

Nereden biliyorsunuz belki bundan 5000 yıl sonra uzaylıları keşfedeceğiz ve müslümanlık diye bir inanç olmayacak?

İllumunati'nin amacı ise insanları dini inançlardan biraz uzaklaştırmak.

Şimdi Dini Tartışmaya Girmek İstemem. Ben Müslümanım. Senin inancın farklı olabilir yada inanmıyorda olabilirsin. Senin tercihindir.
Ama bir yanlışını düzelteyim. İnsan var olduğundan beri Müslümanlık vardı. Yani Hz. Muhammed (s.a.v.) gelmeden öncede Müslümanlık vardı. Nasıl diyecek olursan burda anlatmam biraz zor ama internette araştırırsan açıklamasını ayrıntılı bulursun. Yok olan batıl dinler.

Benim anlatmaya çalıştığım şeyde İllüminati örgütünün var olmayışı ve hakkında yanlış bilinenler. Bir tartışma ortamı çıksın istemedim.

itanimulli olacak o 2002'ye kadar kimse bilmezken 2002'den sonra ergenlerin dilinden düşürmediği sözde örgüt.

Son düzenleyen: Moderatör:
NOT: Üşenmeyip okuyun. CS:GO'dan, sistem toplamadan, mavi ekran'dan daha önemlidir.

Öncelikle bu konuda çok kitap okumuş ve babamın bu örgütün Türkiye kolu tarafından üyelik teklif edilmiş olan biri olarak cevap yazacağım. Üşenmeyip okuyun. CS:GO'dan, sistem toplamadan, mavi ekran'dan daha önemlidir.

İlluminati örgütünün amacı, "Tek Devlet, Tek Din, Tek Dil" düzenini kurmaktır. İlluminati'nin üst kadrosu 11 aileden oluşur. Bunların en tanındık 2 ismi David Rockefeller ve Jacob Rotschild'dir. Bu örgütte dünyanın en zengin iş adamları vardır. Bütün sektörler, borsalar onların elinde. İlluminati örgütünün "Yeni Dünya Düzeni" adlı projesini gerçekleştirmesi için Ortadoğu bölgesini kontrol altına alması gereklidir. O bölgenin özellikleri, 3 Din'in kutsal toprakları olması, en zengin yeraltı kaynaklarının bulunması, çok zengin su yataklarının bulunmasıdır. Ortadoğu'nun bu kadar karışma nedeni ABD ve İlluminati'nin sözde "Kaostan Oluşan Düzen" anlayışıdır. Buraları ele geçirmek için ise yapılabilecek şeyler vardır:

1- Gerçek Müslümanlar ve Gerçek Liderler köşk'ten indirilmeli.
2- Böl, parçala, yönet taktiği uygulanmalı.
*Bir ülkeyi bölmek için mezhepsel, ırksal, dinsel kutuplaşmalar ortaya çıkartılarak kaos ortamı oluşturulması gerekiyor. (Tanıdık geliyordur umarım.)
*Parçalamak için bu kaos ortamının daha da ileriye taşımak gerek. Vatanseverlik duygusunu yok etmek gerek.
3- Ülkenin ahlakı bozulur, zina yaygınlaştırılır.
*Zina'nın yaygınlaştırılması için şuan çizgi filmlere koyulan sübliminal mesajlar, ders kitaplarımızdaki mesajlar, reklamlardaki mesajlar, ünlü ve şöhret sahibi satılmış kişilerin ahlaksız şekilde giyinmeleri ve gençlerin buna uymaları vs.
4- Ülkenin geçmiş tarihi unutulur, sanki yeni bir ülkede yaşıyoruz algısı yaratılır. Böylece atalarımızın dediği gibi; Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez.
5- 1. Maddede dediğim hususu biraz daha açabiliriz. Eğer bu bölgeye hükmetmek istiyorlarsa önce o topluma yön veren liderleri düşürmeleri lazım.
*Bu sahte belge ve kasetlerle, medyanın yaptığı algı operasyonları ile, iftiralar ile yapılabilir.

Şuan Ortadoğu bölgesindeki tek kale, Türkiye'dir. En son devrilen hükümetlerden biri Mısır'dır. Darbe ile indirilen Mursi, idam cezasına çarptırıldı. Darbeci Sisi ise kukla görevi görüyor şuan. Dediğim gibi, zemin hazır, tek kale Türkiye. Ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor.

İlluminati örgütü, Yeni Dünya Düzeni'ni kurduktan sonra insanları tek tek çipleyecektir. Bu çip, şuan fabrikalarda kullanılan RFID çipidir. Amerika bu iş için pilot bölge şuan. Bu proje, "Obama Health Care" diye yutturuluyor cahil insanlara. Bu çip'in özellikleri:

1- İnsanlar yanında banka kartı, giriş kartı, kimlik, pasaport vb. şeyler taşımayacak. Bütün şahsi bilgiler içerisinde kayıt olacak. Alışverişinizi kolunuzdaki çip ile yapacaksınız. Dediğim gibi şuan fabrikalarda bu teknoloji kullanılıyor.
2- Eğer isyan ederseniz, baş kaldırırsanız çip'inizi deaktif edecekler ve hayattan yavaş yavaş kopacaksınız.

Bu maddeler say say bitmez. Aşağıdaki video'da Rockefeller'in insanları çip'leme isteğini deşifre ediyor Aaron Russo. Zamanınız varsa tamamını izleyin, yoksa 2:07'den itibaren izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar vaktim yok, bütün bildiklerimi yazamadım. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bence masonik bir örgüttür, yahudilerden oluşur ve ABD, Ingiltere ve Israil'i onlar yönetir. 33. seviye maainlar katılabilir. Nerden mi biliyorum?.. Bunu açıklayamam. Bu gizli bir bilgi...

Allah herkese hak ettiği cezayı verecektir son sözüm budur.

Acilen bu konu kapanmalı yoksa tatsız tartışmalar çıkacaktır eminim. @MF

Dan Brown'ın "Melekler ve Şeytanlar" kitabını okuyabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…