Sizce Japon arabaları mı yoksa Alman mı?

Arabada konfor ve kalite istiyorsan Alman. A noktasından B noktasına gitmek istiyorum hiçbir beklentim yok diyorsan Japon. Bu bahsettiklerim tabii ki normal binek araçlar için geçerli, spor araçları katmıyorum.

Arabada konfor ve kalite istiyorsan Alman. A noktasından B noktasına gitmek istiyorum hiçbir beklentim yok diyorsan Japon. Bu bahsettiklerim tabii ki normal binek araçlar için geçerli, spor araçları katmıyorum.
Spor arabaları katarsan

Spor arabaları katarsan
İkisi de kendi çaplarında efsane. Mercedes E55 AMG, BMW M5 gibi spor sedanlarda almanlar kesinlikle daha iyi taraf. Hot-hatch lerde Golf R, Audi RS3, Mercedes A45 AMG gibi müthiş modelleri var. Japonlarda da GR Yaris ve GR Corolla gibi çok başarılı güncel modeller var. Japonlarda ralli efsaneleri Subaru WRX STI ve Mitsubishi Evo gibi modeller var. Küçük ve ulaşılabilir spor araba konusunda Mazda MX5 gibi muazzam bir model var. (Keşke TC de de koaly ulaşılabilir ve modifiye edilebilir olsa, böyle bir şey çok isterdim). Supercar ve lüks spor araç konusunda Porsche zaten benim gözümde bir numara. Japonlarda da Lexus LFA var. Klasiklerde de E30 M3, 190E EVO gibi modeller ve diğer tarafta FD RX7, Supra ve Skyline serileri var. Hepsini de ayrı ayrı severim. Liste uzar da uzar. İki tarafın da çok güzel alternatifleri var.

Sıfır ise alman 2.el ise Japon daha iyi bence. Ama ben her türlü Japon tercih ederdim. Sanayi yüzü göstermiyor.

Gerçekten çok güzel bir cevap zahmet edip yazdığını için gerçekten çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…