M mikailemreergun Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7 Çözümler 1 25 Mart 2020 #1 Selamlar tüm forum sakinleri şuan 35mbps İnternet hızım var ve TürkNet kullanıyorum. Hat değerlerim aşağıdaki gibi en fazla kaç mbps alabilirim? Dosya Ekleri 20200325_133534.jpg 893,9 KB · Görüntüleme: 89
Selamlar tüm forum sakinleri şuan 35mbps İnternet hızım var ve TürkNet kullanıyorum. Hat değerlerim aşağıdaki gibi en fazla kaç mbps alabilirim?
Goygoyageldim Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 72 25 Mart 2020 #2 en fazla alabileceğin değer 62 Mbit. Stabil olması için en fazla 50 Mbit vereceklerdir.
EmperoX Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 172 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2020 #3 mikailemreergun dedi: Selamlar tüm forum sakinleri şuan 35mbps İnternet hızım var ve TürkNet kullanıyorum. Hat değerlerim aşağıdaki gibi en fazla kaç mbps alabilirim? Genişletmek için tıkla... Millenicom'dan altyapı sorgulayabilirsiniz. İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.milleni.com.tr
mikailemreergun dedi: Selamlar tüm forum sakinleri şuan 35mbps İnternet hızım var ve TürkNet kullanıyorum. Hat değerlerim aşağıdaki gibi en fazla kaç mbps alabilirim? Genişletmek için tıkla... Millenicom'dan altyapı sorgulayabilirsiniz. İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. www.milleni.com.tr
M mikailemreergun Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7 Çözümler 1 25 Mart 2020 #4 Keşke verseler TürkNet baştan savma cevaplar verdi ve yükseltemeyiz dedi biraz daha şansımı deneyeceğim.
Keşke verseler TürkNet baştan savma cevaplar verdi ve yükseltemeyiz dedi biraz daha şansımı deneyeceğim.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2020 #5 mikailemreergun dedi: Keşke verseler TürkNet baştan savma cevaplar verdi ve yükseltemeyiz dedi biraz daha şansımı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Aktif altyapıda değilsen mevcut pakette en fazla 35MBPS alabilirsin. Üst pakete geçiş yapmak istediğini ve hattına gelen hızın en yüksek değerini kullanmak istediğini iletmelisin.
mikailemreergun dedi: Keşke verseler TürkNet baştan savma cevaplar verdi ve yükseltemeyiz dedi biraz daha şansımı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Aktif altyapıda değilsen mevcut pakette en fazla 35MBPS alabilirsin. Üst pakete geçiş yapmak istediğini ve hattına gelen hızın en yüksek değerini kullanmak istediğini iletmelisin.
M mikailemreergun Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 7 Çözümler 1 25 Mart 2020 #6 Teşekkür ederim bunu yazacağım şimdi.