Sizce kim hakli?

matrixyz

Decapat
Mezunum sinav senem olmasina rağmen yaklaşık altı aydır ciddi bir ilişkimiz vardı ama dün kizin Instagram dmlerine baktigimda iki tane erkegin buna yazdigini gördüm ve kavga ettik. Neden yaziyorlar bunlar kim dediğimde ise yaziyorlar ben ne yapabilirim dedi ve sinirlenip kavga ettik ve "iyi" yazip kestirip atti.
Şimdi başkalarının kıza yazmasını kızdan sorumlu tutmanın hatalı olduğunu düşünüyorum. Siz olsaniz tekrar kizla barisir miydiniz. Kim hakli?

Artı olarak "içimden bir ses de kizla çok zaman geçiriyorsun"diyor. Derslerine odaklan bu sene de kazanamazsam kesin sanayiye gideceğim ama çok seviyorum ne yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız haklı.

Nedenleri:

- Sınav senende sevgili yapıyorsun, kendine yaptığın çok büyük bir kötülük.
- İlişkide erkek olarak kavga esnasında rolün olası bir gerginliği dindirmek iken, sen gerginliği çıkaran taraf oluyorsun. Üstelik gereksiz bir sebep yüzünden. (Ki bunun farkına sen de varmışsın)

Sınav senen olmasa git ve bu gerginliği dindir derdim fakat senin için de kız için de ayrılık daha optimal bir karar olur gibi. Harbiden sonun sanayide bitebilir. O zaman kızla ayrılmasanız da kıçına tekmeyi yiyebilirsin büyük ihtimal.

Öncelikle kızdığın şey saçma kız zaten sana göstermezdi kötü bir niyeti olsa. Yaptığın sey de küçük bir ihtimal olsa da kızın kıskanman hoşuna gitmiş olabilir uzun süreli ilişkin olduğu için ama sinirini kızdan çıkartmışssın burası da yanlış. En son olarak da sınav senesi sevgili yapma.

Çok haklısınız ama zaten sınav senem diye birçok şeyden vazgeçtim evden çıktığım yoktu sadece bu kızla konuşuyorduk bu kızda gidince iyice asosyele bağladım bilmiyorum ne yapacağım unutmaya çalışırım büyük ihtimal ama hatalı olan kişinin ben olduğumu bildiğim için kolay kolay unutamayacağım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…