Sizce kız umursamıyor mu?

SerhTShakur

Centipat
Daha fazla  
Okulumda çok hoşlandığım 9.sınıf bir kız var (ben 10.sınıfım) kız storylerime anında bakıyor. Bunu 2 3 kez yaşadım sonra gaza gelip DM'den önce sohbet falan başlasın diye müzik zevkin güzelmiş falan dedim. Sonra vaktin olursa okulda yüz yüze konuşup tanışalım mı gibisinden bir şey sordum fakat kız buna çok sıcak bakmadı. Ayrıca ben kıza türeyiş destanını yazarken o bana "olur, tamam, yok..." gibisinden kısa cevaplar veriyor. Daha sonra zorladım biraz gel yüz yüze okulda konuşalım diye ama kız bana aynen "yüz yüze görüşmek istemiyorum, denk gelirsek tanışırız kararına saygı duyarsan sevinirim." dedi.
Ben de "cuma günü nöbetçiyim konuşmak istersen gel" dedim kız mesaja kalp attı ama gelmedi sizce ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim ablalarım.

Umursamıyor ve sevmiyor.Kızın st’leri anında görmesi senden hoşlanıp sohbet başlatma amacında olması demek mi ? Aktif oluyordur genellikle ekranı yenileyince senin styi görüp bakıyordur.Olayları büyütmeyin bu kadar,üzülürsünüz.

Sağ ol, dikkate alacağım.

Anlattıklarından yola çıkarsak, evet umursamıyor. Üstüne gitmemeni öneririm. Ne kadar üstüne gidersen o kadar umursamaz oluyor. Kaçan kovalanır misali.

Stleri anında görüp beğeniyor desen ona da tamam diyeceğim de görmesinin hiçbir anlamı yok.

Felaket darlamışsın kızı.

Kızı gereğinden fazla darlamışsın. Zorla olacak değil ya. Bizim insanımız, karşı cinse en ufak samimiyet gösterse karşı taraf tarafından doğrudan yanlış anlaşılıyor. Kendi kendinize kurmayın bu kadar, gerek yok.

hocam kız istemiyor belli başka insanlara yönel tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…