Sizce Koronavirüs mü kaptım?

teeemoooo

Decapat
Yarın hasteneye gideceğim. Bazı semptomları gösteriyorum bazılarını da göstermiyorum. Aşağıda yaşadığım rahatsızlıkları yazdım. Sizce virüs kapmış olabilir miyim?

38.2 Ateş.
Yorgunluk.
Kas ağrısı.
Boğaz Ağrısı.
Öksürüğüm yok.
İshalimde yok.
Tat ve koku alabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapan kişi illa bütün semptomları gösterecek bir şey yok ve korona virüsü asıl belli eden şey ateşin yükselmesidir benim bildiğim kadarı ile 36-37 derece ateş normal ama 38 hiç normal gibi değil ve yorgunluk, kas ağrısı, boğaz ağrısıda koronanın semptomları arasında sakın ailenizden birileriyle temasa geçmeyin mümkünse hastaneye ambulansla gidin ve evde dahi olsa maskenizi çıkarmayın.

Zaten buraya yazmamın sebebi gece yarısının olması.

Çok boş bir konu açmışsın. Virüs belirtileri göstersen bile test sonucu olmadan bilemeyiz. Konu açmak yerine hastaneye git, kimseye tehdit olma.

Riske atılacak bir şey değil. Kalıcı hasar verebiliyor ciğerlere. Git testini ol, tedaviye erkenden başla eğer pozitif çıkarsa. Hastanede çok dikkatli ol, hasta değilsen bile hastalık kapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…