Yahova1 Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 177 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #11 eyre dedi: Benim tercihim 1 masaüstü 1 tane de laptop. Şu anda ikisini kullanıyorum, en iyisi böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... O bütçeyi toplamam biraz zaman alabilir. O sırada ürünlerin fiyatı da çok ilerliyor.
eyre dedi: Benim tercihim 1 masaüstü 1 tane de laptop. Şu anda ikisini kullanıyorum, en iyisi böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... O bütçeyi toplamam biraz zaman alabilir. O sırada ürünlerin fiyatı da çok ilerliyor.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 9 Nisan 2023 #12 bence masaüstü fakat farklı yerlere giderim ve oraya bilgisayarımıda götürmek istiyorum derseniz laptop
bence masaüstü fakat farklı yerlere giderim ve oraya bilgisayarımıda götürmek istiyorum derseniz laptop
tokszhr Centipat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #13 İmkan olduğunda en mantıklısı laptop. 25-30k bandında bir laptop iş görecektir. Laptop ve masaüstünü aynı anda kullanabilme imkanı varsa en iyisi bu olur.
İmkan olduğunda en mantıklısı laptop. 25-30k bandında bir laptop iş görecektir. Laptop ve masaüstünü aynı anda kullanabilme imkanı varsa en iyisi bu olur.