Sizce LGS 2023 öğrencileri şanslı mı?

325 de 500 tam puan için sınav zor değilse o kadar mükemmel değil. İlk sene zordu mesela, benim girdiğim sınavdır, bizim puanlar yerdeydi ve sanırım 370'li bir puanla %5 falan tutturmuştum.

Bizim sınavımız da (LGS 2022) en çok Türkçe olmak üzere sözeli aşırı zorlamışlardı.

Son düzenleme:
Hocam vardı ama şimdi bence daha fazla var bu yüzden insanları çok zorlamazlar bence. Eğer zorlarsalar yine çok büyük bir psikolojik sıkıntı ortaya çıkar.
Depremi yaşayanlar için tabi ki çok daha fazla psikolojik sorunu var bu yılın. Mesela ben.
Ne kadar çalıştın ki dostum? Benim Türkçe full idi mesela ama zordu evet. Matematik kolaydı halbuki.
Bu sene matematiği bilmem ama dersleri genel olarak daha kolay yaparlar diye düşünüyorum. Yaparsın yani bence.

İnşallah hocam, istediğim lise geçen sene 450 puan 2,47 almış. Benim sonuçlarımda bu değerlere yakın,son kalan 1 ayda çok sıkı çalışmayı planlıyorum.

Aslında daha şanslılar bence, çünkü her sene daha da kolaylaşıyor LGS'ler, fark ettiniz mi? LGS 2021 aşırı zordu, ama 2022 aşırı kolaydı.-bana göre-

Ne kadar çalıştın ki dostum? Benim Türkçe Full idi mesela ama zordu evet. Matematik kolaydı halbuki.

Haftanın neredeyse her günü çalışıyordum. Bir sürü test kitabım vardı. LGS'ye girmeden önce hocaların verdiği 20 soruluk denemelerde iyi sonuçlar alıyordum. Matematik'te sorusu olan benim yanıma geliyordu. LGS'den sonra umutluydum. Kazanırım diyordum o liseyi. Eve gelip internetten cevap anahtarına baltığımda yıkılmıştım...

İnşallah hocam, istediğim lise geçen sene 450 puan 2,47 almış. Benim sonuçlarımda bu değerlere yakın,son kalan 1 ayda çok sıkı çalışmayı planlıyorum.
Son 1 ayda yapılan denemelerde tr birinciliği dahi yaptım ama sonrasında biraz salmaya başladım. Benim puanım bu sebepten beklediğimden düşük geldi. İyi yaparsan denemeleri havaya girme benim gibi. Gene çok düşük değil sonucum ama insan 480 bekleyip o notu alınca üzülüyor.

Ne kadar aldınız hocam?

Benim de Türkçem çok iyiydi,-hala iyidir, ayrıca edebiyatta sondan bir önceki denemede 29 doğru 1 yanlış yapmıştım-ama o zamanlar fazla kitap okumamam, stres ve dikkat eksikliği sağ olsun ki beni 15 net ile ödüllendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…