Hocam siz elinize cetveli alıp 16,2 cm'e 8.5 cm bir dikdörtgen çizer misiniz? O zaman 1520'den vazgeçebilirsiniz.
Ben 930 öneriyorum. Alüminyum çerçeve çok şık ve sağlam duruyor. Ayrıca daha elle kullanılabilir cinsten. Hardware (Donanım) ikisininde hemen hemen aynı.
Ben 1520'yi bir hafta kullanabildim. Telefon çok büyük. İşimden dolayı takım elbise giyiyorum. Telefonu cekedin iç cebinde taşımak dahi sıkıntıydı. Telefon boyutu dışında çok güzel. Isınma, kasma, şarj, gün ışığında ekranı görememek vb gibi problemleri yaşamıyorsunuz. Malzeme de son derece kaliteli. Kullanımı keyifli.
Dediğim gibi boyutu dışında güzel bir telefon. Ben de 930 u bekliyorum ama çıkacağı yok gibi
Büyük ekran istiyorsanız 1520 zira tek elle kullanmanız için telefona uzun süre alışmanız gerekecek ama biraz daha orta halli bir ekran olsun derseniz 930 ve şunu da ekleyeyim Nokia, Lumia 930'dan önce Lumia Icon diye bir model çıkarmıştı Lumia 930 bu modelin global versiyonudur yani böylece Nokia, Lumia Icon'da tecrübelenmiş oldu ve eksik veya kötü yanları düzeltip Lumia 930'u çıkardılar.
Bende çok kararsızım. Annem ablam telefon çok büyük dediler. Ancak ben telefonu baya beğendim. Ben aksine oyun oynayan, '' aaa izlediğim dizinin yeni bölümü çıkmış hemen indirmem ve izlemem lazım '' diyip telefon da dizi izleyen biriyim. Android galaxy ace kullanan biriyim. Bi ara The Walking Dead bölümü indirdim resmen kör oldum artık büyük telefon istiyorum.
Bende çok kararsızım. Annem ablam telefon çok büyük dediler. Ancak ben telefonu baya beğendim. Ben aksine oyun oynayan, '' aaa izlediğim dizinin yeni bölümü çıkmış hemen indirmem ve izlemem lazım '' diyip telefon da dizi izleyen biriyim. Android galaxy ace kullanan biriyim. Bi ara The Walking Dead bölümü indirdim resmen kör oldum artık büyük telefon istiyorum.