MUZİKDEDEKTİFİ Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mamacita Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 984 Çözümler 2 4 Ocak 2022 #2 Saçma ama yakından güzel. Bu oynayış tarzıyla ancak yakın vurabilirsiniz ama uzağınızı da görmek lazım.
Saçma ama yakından güzel. Bu oynayış tarzıyla ancak yakın vurabilirsiniz ama uzağınızı da görmek lazım.
K kadirbulut10 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 4 Ocak 2022 #3 MUZİKDEDEKTİFİ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunda çok iyiyim diye bıraktım. Oyunun efsanelerindenim ve evet iyisin ama geliştirilebilir, farklı kişilerle vs at. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022
MUZİKDEDEKTİFİ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunda çok iyiyim diye bıraktım. Oyunun efsanelerindenim ve evet iyisin ama geliştirilebilir, farklı kişilerle vs at.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 4 Ocak 2022 #4 Ölüm maçı pek bir şey ifade etmiyor önemli olan normal maçlarda gösterdiğin yeteneğin. Oyunu 6. sezonda bırakıp geçen sezon başlamama rağmen böyle vuruşlar yapabiliyorum.
Ölüm maçı pek bir şey ifade etmiyor önemli olan normal maçlarda gösterdiğin yeteneğin. Oyunu 6. sezonda bırakıp geçen sezon başlamama rağmen böyle vuruşlar yapabiliyorum.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.123 Çözümler 49 Yer Ankara 4 Ocak 2022 #5 CS:GO'da agresif AWP oynamak istesen işe yarardı elbet. PUBG gibi Battle royal oyunlarda agresif oyuncu maç kazandırmaz.
CS:GO'da agresif AWP oynamak istesen işe yarardı elbet. PUBG gibi Battle royal oyunlarda agresif oyuncu maç kazandırmaz.