Sizce ne olacak bu ekonominin hali?

Daha kötü olur umarım buraya yazacak internet alacak para bulamayacak duruma gelelim. Devran öyle bir döndü ki 19 senedir ağladıkları dönemin daha kötüsüne getirdiler bizi. Oh vallahi çok mutluyum.

Bir gofret alamayacak duruma gelirsen o zaman da bu kadar mutlu olabilecek misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir gofret alamayacak duruma gelirsen o zaman da bu kadar mutlu olabilecek misin?
Evet olacağım. Ben zaten 15 yıldır her şeyin farkında olarak mental açıdan sürünüyorum. Benim 15 sene 10 sene önce olacak dediğim şeylerin şuan oluyor olması beni ne kadar üzebilir sence? Hak edenin hak ettiğini yaşamış olması ve elbet bir gün bu halkın bundan ders çıkarıp sorumlularını cezalandıracağı günün yakın olduğunu bilmek hoşuma gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynısını düşünüyorum ama hala dersini almayan büyük bir kitle var. Gözlerinin gördüğüne değil ahabere inanıyorlar.

Döviz kurları her gün yükseliyor maaşlara yapılan zamlar böylelikle bir işe yaramamış oluyor sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

1 dolar = 16.3 TL.

1 euro = 18.4TL

Eıı şey kk 27 lira oldu sizin orlar nasıl bizim bura cennet.(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…