33125 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Kasım 2014 #1 Geçen sene temmuz ayında aldıgım Note 2 satmak istiyorum(14.Temmuz 2013)Garantisi gelecek temmuz son Ekranda çizilme yok Kalem sağlam Arka Kapak Sağlam Soyulma var (Zaten Samsung Alahın emri soyulma ) Hiç tamirlik durumu olmadı Teknosadan alındı DN4 Rom yüklü(zaten değişirde Antutu sonucundaki kod ne diye sorarsanız diye yazdım)
Geçen sene temmuz ayında aldıgım Note 2 satmak istiyorum(14.Temmuz 2013)Garantisi gelecek temmuz son Ekranda çizilme yok Kalem sağlam Arka Kapak Sağlam Soyulma var (Zaten Samsung Alahın emri soyulma ) Hiç tamirlik durumu olmadı Teknosadan alındı DN4 Rom yüklü(zaten değişirde Antutu sonucundaki kod ne diye sorarsanız diye yazdım)
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #2 Ne kadar soyulma var? Bir kaç resim at.
33125 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Kasım 2014 #3 sadece üst köselerde resim bende isterdim ama telefon kendini çekemiyor (klasik samsung soyulması bu etrafta samsungu olan birini bul aynısıdır )
sadece üst köselerde resim bende isterdim ama telefon kendini çekemiyor (klasik samsung soyulması bu etrafta samsungu olan birini bul aynısıdır )
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 12 Kasım 2014 #4 900'e gider daha düşüğe satma, pazarlık payı da 50 TL yaparsın.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #5 33125 dedi: sadece üst köselerde resim bende isterdim ama telefon kendini çekemiyor (klasik samsung soyulması bu etrafta samsungu olan birini bul aynısıdır ) Genişletmek için tıkla... Bende Samsung kullanıyorum. Örneğin benim üst değil alt çatlak. Ne kadar boyutda bir soyulma var? Görünüm fiyatı etkiler diye düşünüyorum.
33125 dedi: sadece üst köselerde resim bende isterdim ama telefon kendini çekemiyor (klasik samsung soyulması bu etrafta samsungu olan birini bul aynısıdır ) Genişletmek için tıkla... Bende Samsung kullanıyorum. Örneğin benim üst değil alt çatlak. Ne kadar boyutda bir soyulma var? Görünüm fiyatı etkiler diye düşünüyorum.
33125 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Kasım 2014 #6 Resim çekebilecegim bir aygıt yok yanımda ama soyulma düşmeden degil benim kılıfları tuhaf cıkartış şeklimden dolayı sag ve sol köşede 1cm soyulma var(ama haklısın ben sadece yaklaşık bir fiyat ögreneyim demiştim)
Resim çekebilecegim bir aygıt yok yanımda ama soyulma düşmeden degil benim kılıfları tuhaf cıkartış şeklimden dolayı sag ve sol köşede 1cm soyulma var(ama haklısın ben sadece yaklaşık bir fiyat ögreneyim demiştim)