Sizce Ödediğimiz Vergi Tutarları Normal Mi ?

Alınan vergi oranları (tutarları) sizce normal mi ?

• Evet, normal

Oy: 6 7,3%
  • Hayır, normal değil

Oy: 12 14,6%
  • Aşırı yüksek

Oy: 64 78,0%

• Oy verenlerin toplamı
    82
Bir de şu polislere 'Olum ben senin maaşını ödüyom lan' deyip polisi aşağılayan kesim var. Bu kesime anlatmak lazım. Benim babam da polis. Normal maaşının 1000 TL'si en az vergi oluyor (Tam hatırlamıyorum). Yani devlet memurları vs. sizden daha fazla vergi veriyor. Vergisiz hiç bir ülke kalkınamaz (Bunu 5. sınıfta gördünüz). Yani her türlü vergi olacaktır. Türkiye zor zamanlarda biraz. Bizim de yardımcı olmamız lazım.

Bir de şu polislere 'Olum ben senin maaşını ödüyom lan' deyip polisi aşağılayan kesim var. Bu kesime anlatmak lazım. Benim babam da polis. Normal maaşının 1000 TL'si en az vergi oluyor (Tam hatırlamıyorum). Yani devlet memurları vs. sizden daha fazla vergi veriyor. Vergisiz hiç bir ülke kalkınamaz (Bunu 5. sınıfta gördünüz). Yani her türlü vergi olacaktır. Türkiye zor zamanlarda biraz. Bizim de yardımcı olmamız lazım.

Uzun zamandır vergiler böyle. Son zamanlarda arttı.

Gecenlerde elektrik faturam 172 tl geldi. Kullandigim elektrik ise 90 tl. Gerisi de sarayin elektriginin bana kalan payı heralde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı