LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 1 Nisan 2020 #21 Umarım uzamaz. Oyun keyfimiz vardı o da kalmadı ergenler sagolsun. Küfür kıyamet hangi oyuna girsem.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 1 Nisan 2020 #22 stevesm1221 dedi: Hocam okul okunmuyor gibi bir durum yok ki, uzaktan eğitim var, yani neden yazda okula göndersinler ki eğer yaz okulundan bahsetmiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim yüz yüze olanın yerini tutmuyor maalesef . LeBlanc dedi: Umarım uzamaz. Oyun keyfimiz vardı o da kalmadı ergenler sagolsun. Küfür kıyamet hangi oyuna girsem. Genişletmek için tıkla... Hocam her ergen aynı değilki . Sizin dediğiniz meslek liselilerdir :
stevesm1221 dedi: Hocam okul okunmuyor gibi bir durum yok ki, uzaktan eğitim var, yani neden yazda okula göndersinler ki eğer yaz okulundan bahsetmiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim yüz yüze olanın yerini tutmuyor maalesef . LeBlanc dedi: Umarım uzamaz. Oyun keyfimiz vardı o da kalmadı ergenler sagolsun. Küfür kıyamet hangi oyuna girsem. Genişletmek için tıkla... Hocam her ergen aynı değilki . Sizin dediğiniz meslek liselilerdir :
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Nisan 2020 #23 Uzayacaktır. Fakat uzaması bize eksi olarak döner. MEB efendi sağ olsun gün sayıyor yazın okulları açmak için. kirknewsted dedi: Uzaktan eğitim yüz yüze olanın yerini tutmuyor maalesef . Hocam her ergen aynı değilki . Sizin dediğiniz meslek liselilerdir : Genişletmek için tıkla... Ayıp ama ben de meslek liseliyim Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2020
Uzayacaktır. Fakat uzaması bize eksi olarak döner. MEB efendi sağ olsun gün sayıyor yazın okulları açmak için. kirknewsted dedi: Uzaktan eğitim yüz yüze olanın yerini tutmuyor maalesef . Hocam her ergen aynı değilki . Sizin dediğiniz meslek liselilerdir : Genişletmek için tıkla... Ayıp ama ben de meslek liseliyim