Sizce planım mantıklı mı?

RK800

Decapat
İyi yerlerde hazırlık ell veya Fransızca, İtalyanca (edebiyat, tercümanlık) okumak istiyorum.

Potansiyelimin çok altında yaptım, sonuca bakınca ben değilim diye düşünüyorum, o yüzden yeniden gireceğim.

Hazırlık senemde tekrar girmek istiyorum çünkü bulunduğum bölgede hazırlanırsam OBP'den daha fazla puan kaybederim.

İlk 5K için üniversite hazırlıkta sınava tekrar hazırlanmakta benim için bir sorun yok.

Hazırlık senemde YÖKDİL girmeyi planlıyorum. 90 üzeri yapıp seneye başka bir üniversite kazanırsam hazırlık sınıfını bununla atlatabilirim.

Bir de sınavda çok panik yapmıştım. Normalden düşük geldi. Mezuna kalmak çok zor geliyor artık.

ikinci hedef:

İlk olarak Almanya'da okumak istiyorum ve Almanca bölüm tercih etmeyi düşünüyorum.

Dil yeterlilik belgesi almam gerek. 12 bin euroyu halledebilirim. IELTS (7.5 puan lazım) ve denk A2 Almanca sınavına hazırlanmayı düşünüyorum (goethe A2) ve aynı zamanda gerekli tüm dokümanları vereceğim assist sitesine (sınav sonucu, lise diploması, yerleştiğim üniversiteye ait kayıt ve diğerleri).

Eğer Almanya olmazsa, sırasıyla Fransızca, İspanyolca, İtalyanca okuyup o dile muhatap ülkelerde gerekli şartları sağlamayı planlıyorum.

Bunları hazırlık senemde yapmak istiyorum.

Bilmediğim ne var, sizce mantıklı mı, onu sormak istiyorum.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…