salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 599 Çözümler 2 2 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar rapor daha çıkmadı ama sizce arkadaşımda düz taban var mı? Dosya Ekleri IMG-20250802-WA0000.jpg 81 KB · Görüntüleme: 36
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.058 Çözümler 25 2 Ağustos 2025 #2 salamancalar dedi: Arkadaşlar rapor daha çıkmadı ama sizce arkadaşımda düz taban var mı? Genişletmek için tıkla... Rapor verilecek kadarmı bilmiyorum ama düz taban var.
salamancalar dedi: Arkadaşlar rapor daha çıkmadı ama sizce arkadaşımda düz taban var mı? Genişletmek için tıkla... Rapor verilecek kadarmı bilmiyorum ama düz taban var.
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 599 Çözümler 2 2 Ağustos 2025 #3 SiyahiBeyfendi dedi: Rapor verilecek kadarmı bilmiyorum ama düz taban var. Genişletmek için tıkla... Vallaha banda öyle geldi hocam ,benim ayağımdan baya farklı gözüküyor arkadaşımınki ama 19derece üstü olursa msü için yeterli,onu anlamanın doktora gitmeden yolu yok sanırsam
SiyahiBeyfendi dedi: Rapor verilecek kadarmı bilmiyorum ama düz taban var. Genişletmek için tıkla... Vallaha banda öyle geldi hocam ,benim ayağımdan baya farklı gözüküyor arkadaşımınki ama 19derece üstü olursa msü için yeterli,onu anlamanın doktora gitmeden yolu yok sanırsam