Sizce Ryzen mi Intel mi?

Al Ryzen 5 3600'ü keyfine bak.
Edit: Stok sıkıntısından dolayı fiyatı çok yükselmiş bütçene göre Ryzen 5 3600X veya 3500X daha doğru bir seçim.

3500X'i 6C/6T neden tavsiye ettin mesela öğrenebilir miyim? 3600X çok yüksek bir fiyatta. Fanboy örneği sen olabilirsin gerçekten. 10. nesil i3 10100F ve i5 10400F varken R5 3500X öneren bir insanın teknoloji ile ilgisini net sorgularım.

Yıllarca AMD'ye daha iyi bir işlemci olarak bakıldı ve Intel arka planda kaldı ama 10. nesilde kendini düzeltmesine rağmen çoğu kişi Intel'i sevmiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kıyas götürmez bu ikisi.
İki gün sonra iki model üst bir işlemci alırken yeni bir anakart almak zorunda da kalmayacak. Kendim daha yeni intelden amd geçtim farkı görebiliyorum. Fanboy kutsasın seni.

Yukarıda da belirttim AMD'nin LGA tarzına geçmesi muhtemel böylece yeni çıkacak işlemcileri kullanamayacak ki zaten AMD'nin verdiği söz bitti

@PPrens Ryzen 5 3500 OC'lanmış şekilde performans testi yapılmış. Ayrıca, 3500X'in fiyat olarak dengi 10400F. Neden 10100F'i gösteriyorsunuz?

Her türlü 4/8 işlemci 6/6'dan daha ileriye dönüktür.

Ryzen 5 3500 de alsa 10400F de alsa yeni nesil işlemciler için soket değiştirmek zorunda kalacak. Bir anlatamadık şunu.

Ryzen 5900X ile cevabını tokat gibi veriyor Intel tarafına bence. Testler ortada.

R5 3500'e 6/6 için Intel tarafında aynı fiyata hatta daha ucuza 6/12 varken AMD alsın ayrıca soket konusunu çok kafaya takmayın her yıl işlemci değiştirecek değilsiniz sonuçta NOT: Fanboy değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…