2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Haziran 2023 #11 298842 dedi: Eşit ağırlık, sayısal ve sözele göre daha fazla kişinin girdiği bir bölüm. Genişletmek için tıkla... Rakamsal olarak doğru fakat o biraz da bazı sayısal ve sözel öğrencilerinin eşit ağırlığı acil durum planı olarak doldurması. Malum AYT uzun sınav.
298842 dedi: Eşit ağırlık, sayısal ve sözele göre daha fazla kişinin girdiği bir bölüm. Genişletmek için tıkla... Rakamsal olarak doğru fakat o biraz da bazı sayısal ve sözel öğrencilerinin eşit ağırlığı acil durum planı olarak doldurması. Malum AYT uzun sınav.
smyy3 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #12 298842 dedi: Açıktan okumak aksine avantaj. Lise'de sene sonu ortalamanız alınır ve buna orantılı bir şekilde üniversite sınavı puanınıza eklenir. Açık öğretimdeki kişilerin genel olarak sene sonu ortalaması yüksek olduğu için daha fazla puan eklenir. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar birtek fizikten 25 aldım. Onun dışında genelde 4-5. Ortalama iyimi.
298842 dedi: Açıktan okumak aksine avantaj. Lise'de sene sonu ortalamanız alınır ve buna orantılı bir şekilde üniversite sınavı puanınıza eklenir. Açık öğretimdeki kişilerin genel olarak sene sonu ortalaması yüksek olduğu için daha fazla puan eklenir. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar birtek fizikten 25 aldım. Onun dışında genelde 4-5. Ortalama iyimi.
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 6 Haziran 2023 #13 222744 dedi: Rakamsal olarak doğru fakat o biraz da bazı sayısal ve sözel öğrencilerinin eşit ağırlığı acil durum planı olarak doldurması. Malum AYT uzun sınav. Genişletmek için tıkla... Boş giren sayısı çok diyorsunuz anladım. Tabii bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
222744 dedi: Rakamsal olarak doğru fakat o biraz da bazı sayısal ve sözel öğrencilerinin eşit ağırlığı acil durum planı olarak doldurması. Malum AYT uzun sınav. Genişletmek için tıkla... Boş giren sayısı çok diyorsunuz anladım. Tabii bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
5 555232 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 659 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #14 Ablamda açıktan okudu son yıl ama OBP'ye etki etmiyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Haziran 2023 #15 298842 dedi: Boş giren sayısı çok diyorsunuz anladım. Tabii bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rakamsal olarak evet doğru ama dediğim gibi ben durumun bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Bu teorileri ve saçmalamalarımı atlarsak da OBP yeterli zaten zamanla artar, sınavına çalış OP.
298842 dedi: Boş giren sayısı çok diyorsunuz anladım. Tabii bu konu hakkında bir bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rakamsal olarak evet doğru ama dediğim gibi ben durumun bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Bu teorileri ve saçmalamalarımı atlarsak da OBP yeterli zaten zamanla artar, sınavına çalış OP.