Sizce Steam hesabım 13.000₺ eder mi?

Teşekkürler.

Nerenden salladın 13.000TL'yi. Bu hesaba 30-40 lira veririm.

Bilgim olmadığı için soruyorum oyunların fiyatını tek tek hesapladığımda 13 k eder miş gibi bir düşüncem vardı.

Nereden hesapladınız? SteamDB şu an yanlış gösteriyor mena-USD'yi. Dolar olarak hesaplayın.

Ereden hesapladınız? SteamDB şu an yanlış gösteriyor mena-USD'yi. Dolar olarak hesaplayın.
Oyunların Steam fiyatına bakarak yaptım fakat yanlış yapmışım demek ki.

Doğru düzgün oyun yok, nereden düşündünüz ki 13000 lira edeceğini? GTA 5 ve Ready or Not'tan başka para edecek oyun göremedim hatta. 150 liraya falan satabilirsiniz hesabı.

Fiyatı dolarsa dolar hallerini toplayıp TL'ye çevirdim fakat yanlış yapmışım.

Akşam akşam bayağı güldüm🤣

Bilmediğim için sordum bana da mantıksız geldi gülmeni gerektirecek bir durum yok bence.

100 liraya anlaşalım kral
Benim bilgisizliğimdenmiş ama dalga geçmezsen sevinirim.

Teşekkürler.

Bilgim olmadığı için soruyorum oyunların fiyatını tek tek hesapladığımda 13 k eder miş gibi bir düşüncem vardı.

Bilmediğim için sordum bana da mantıksız geldi gülmeni gerektirecek bir durum yok bence.
Şöyle düşünün, zaten oyunların fiyatı 13000 lira ediyorsa niye oyunları 13000 liraya satın almak yerine sizin hesabınızı satın alsınlar? Bir de mena-usd'ye daha tam geçilmedi, usd fiyatları bunlar, o düzeltilecek + sonbahar indiriminde indirimli fiyattan alınabilecek oyunlar + hesap satın almanın güvenilirliği sorun olduğu için oradan da yarı yarıya düşürün fiyatı. 4 farklı şeyi hesaplamamışsınız hesaplayınca 13000'den 150'ye geliyor.

Herkes dalga geçiyor fakat açıklayayım.

10-20 yıl sonra ben bu kart bilgilerim ile alışveriş yaptığım hesabımı kaybettim diyerek bile hesabını geri alabiliyorsun. O yüzden belirli oyunlar işte RDR, Cyberpunk, CS Prime tarzı şeyler değer verir sadece hesaba onlarda çok para etmez. Hesabı bir yakın arkadaşına, kuzenine, dostuna satmadığın sürece 500-700'den fazla para kazanamazsın.

Bırak kalsın ileride oynarsın oyunları.
Teşekkürler.

Şöyle düşünün, zaten oyunların fiyatı 13000 lira ediyorsa niye oyunları 13000 liraya satın almak yerine sizin hesabınızı satın alsınlar? Bir de mena-usd'ye daha tam geçilmedi, usd fiyatları bunlar, o düzeltilecek + sonbahar indiriminde indirimli fiyattan alınabilecek oyunlar + hesap satın almanın güvenilirliği sorun olduğu için oradan da yarı yarıya düşürün fiyatı. 4 farklı şeyi hesaplamamışsınız hesaplayınca 13000'den 150'ye geliyor.
Tamamdır.

Arkadaşlar selam malumunuz Steam dolara geçti ve ben de oyun hesabımı satmaya karar verdim. Oyunların şu anki değerlerini teker teker hesapladım ve hesapladığımda 13 bin lira çıktı, sizce hesap bu kadar eder mi? Oyunlar resim de var.

Dostum bu konuları açmayı bırakın etse bile satın alması ve satması yasaktır alacak akılsız birini bulamazsın çünkü hesabı geri alabilecegini bilirler ve o fiyata almazlar.

Teşekkürler.

Benim bilgisizliğimdenmiş ama dalga geçmezsen sevinirim.
yok ya ironi olsun diye yazdım ama steam hesabında iyi oyunlar olmadıgı sürece sen o hesabı ancak dedigim fiyata satarsın steam hesapları para etmez çogunlukla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı