Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #11 mustafa6789 dedi: Yok öyle değil, CoD ve BF gibi. Genişletmek için tıkla... Fallout olabilir mi?
mustafa6789 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #12 Enter your title dedi: Fallout olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Baktım oyuna fakat iyi değil gibi. Titanfall 2 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Çünkü Apex Legend ile aynı gibi oyun.
Enter your title dedi: Fallout olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Baktım oyuna fakat iyi değil gibi. Titanfall 2 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Çünkü Apex Legend ile aynı gibi oyun.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #13 mustafa6789 dedi: Baktım oyuna fakat iyi değil gibi. Titanfall 2 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Çünkü Apex Legend ile aynı gibi oyun. Genişletmek için tıkla... Apex Legend'i sevdiyseniz güzel oyun.
mustafa6789 dedi: Baktım oyuna fakat iyi değil gibi. Titanfall 2 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Çünkü Apex Legend ile aynı gibi oyun. Genişletmek için tıkla... Apex Legend'i sevdiyseniz güzel oyun.
mustafa6789 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #14 Enter your title dedi: Apex Legend'i sevdiyseniz güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Şimdi alırım da, Apex'e çok benziyor, onun yerine Apex indrip Titanfall'ı satın almamam daha mantıklı değil mi?
Enter your title dedi: Apex Legend'i sevdiyseniz güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Şimdi alırım da, Apex'e çok benziyor, onun yerine Apex indrip Titanfall'ı satın almamam daha mantıklı değil mi?
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #15 mustafa6789 dedi: Şimdi alırım da, Apex'e çok benziyor, onun yerine Apex indrip Titanfall'ı satın almamam daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Mantıklı, sizin tercihinize kalmış.
mustafa6789 dedi: Şimdi alırım da, Apex'e çok benziyor, onun yerine Apex indrip Titanfall'ı satın almamam daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Mantıklı, sizin tercihinize kalmış.
mustafa6789 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 425 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #16 AC Origins oynayan var mı? Önerir misiniz? (hikaye için değil, ben hikaye oynamaktan zevk almyorum)
MaskeliÇilek Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 217 25 Haziran 2021 #17 mustafa6789 dedi: AC Origins oynayan var mı? Önerir misiniz? (hikaye için değil, ben hikaye oynamaktan zevk almyorum) Genişletmek için tıkla... Hikaye için almayacaksan çok zevk almazsın. Kaldı ki hikayesi de çok iyi değildi ama asla kötü bir oyun değil. Doom veya DOOM Eternal'a bakabilirsin.
mustafa6789 dedi: AC Origins oynayan var mı? Önerir misiniz? (hikaye için değil, ben hikaye oynamaktan zevk almyorum) Genişletmek için tıkla... Hikaye için almayacaksan çok zevk almazsın. Kaldı ki hikayesi de çok iyi değildi ama asla kötü bir oyun değil. Doom veya DOOM Eternal'a bakabilirsin.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Haziran 2021 #18 mustafa6789 dedi: Bildiğiniz üzere dün Steam'da yaz indirimi başladı, bütçem 60, favori oyunlarım Battlefield gibi geniş haritalı savaş oyunları, ya da AC serisinden önerdiğiniz bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Squad.
mustafa6789 dedi: Bildiğiniz üzere dün Steam'da yaz indirimi başladı, bütçem 60, favori oyunlarım Battlefield gibi geniş haritalı savaş oyunları, ya da AC serisinden önerdiğiniz bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Squad.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 25 Haziran 2021 #19 Gerçekçi seviyorsan bende bu indirimle beraber satın aldım Insurgency:Sandstorm tavsiye ederim 49 tl gibi bir fiyata düşmüştü.
Gerçekçi seviyorsan bende bu indirimle beraber satın aldım Insurgency:Sandstorm tavsiye ederim 49 tl gibi bir fiyata düşmüştü.
4 450155 Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 382 25 Haziran 2021 #20 mustafa6789 dedi: Şimdi alırım da, Apex'e çok benziyor, onun yerine Apex indrip Titanfall'ı satın almamam daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... İnsurgency Sandstorm,Squad,Arma 3.
mustafa6789 dedi: Şimdi alırım da, Apex'e çok benziyor, onun yerine Apex indrip Titanfall'ı satın almamam daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... İnsurgency Sandstorm,Squad,Arma 3.