K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #21 Quadranil1 dedi: Bence ya AMD, NVIDIA kavgası ya da iPhone 11, S22 kavgası. Genişletmek için tıkla... "Sizce yapay vajina alınır mı?" "Çok fazla masturbasyon yaptım kopar mı?" "14 yaşındayım boyum 180cm daha uzar mıyım?" "Kız arkadaşımla felekten bir gece çaldık ertesi gün hapı kullanmalı mı?" "Kız arkadaşım zina teklifinde bulundu reddettim ama şimdi çok pişmanım uyuyamıyorum." ...
Quadranil1 dedi: Bence ya AMD, NVIDIA kavgası ya da iPhone 11, S22 kavgası. Genişletmek için tıkla... "Sizce yapay vajina alınır mı?" "Çok fazla masturbasyon yaptım kopar mı?" "14 yaşındayım boyum 180cm daha uzar mıyım?" "Kız arkadaşımla felekten bir gece çaldık ertesi gün hapı kullanmalı mı?" "Kız arkadaşım zina teklifinde bulundu reddettim ama şimdi çok pişmanım uyuyamıyorum." ...
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Şubat 2023 #22 T.C.'mi buldular ne yapayım,boy konuları, paraşütle havadayken mastürbasyon yaptım birşey olur mu.
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #23 K.Makise dedi: "Sizce yapay vajina alınır mı?" "Çok fazla masturbasyon yaptım kopar mı?" "14 yaşındayım boyum 180cm daha uzar mıyım?" "Kız arkadaşımla felekten bir gece çaldık ertesi gün hapı kullanmalı mı?" "Kız arkadaşım zina teklifinde bulundu reddettim ama şimdi çok pişmanım uyuyamıyorum." ... Genişletmek için tıkla... abi benmi şanslıyım ya bana boyle şeyler denk gelmedi hiç[gelmesinde zaten]
K.Makise dedi: "Sizce yapay vajina alınır mı?" "Çok fazla masturbasyon yaptım kopar mı?" "14 yaşındayım boyum 180cm daha uzar mıyım?" "Kız arkadaşımla felekten bir gece çaldık ertesi gün hapı kullanmalı mı?" "Kız arkadaşım zina teklifinde bulundu reddettim ama şimdi çok pişmanım uyuyamıyorum." ... Genişletmek için tıkla... abi benmi şanslıyım ya bana boyle şeyler denk gelmedi hiç[gelmesinde zaten]
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #24 Nefes alırsam ölülere saygısızlık etmiş olur muyum tarzı konular.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 16 Şubat 2023 #25 İade konuları niyeyse sürekli denk geliyor bana. Cihazı kendim onardım diye servis garantisini kabul etmedi diyenler de oluyor bazen.
İade konuları niyeyse sürekli denk geliyor bana. Cihazı kendim onardım diye servis garantisini kabul etmedi diyenler de oluyor bazen.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #26 518679 dedi: Linux VS Windows VS MacOS Genişletmek için tıkla... Şey var birde W10 vs W11.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #27 Bence teknik sorunlarla ilgili her konu çok tartışılıyor. "Bilgisayarımın Anakartı parçalandı, ne yapmalıyım?" "Sürücüler güncel mi?" "Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?" "Kaspersky ile taratır mısınız?"
Bence teknik sorunlarla ilgili her konu çok tartışılıyor. "Bilgisayarımın Anakartı parçalandı, ne yapmalıyım?" "Sürücüler güncel mi?" "Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?" "Kaspersky ile taratır mısınız?"