Sizce The Witcher 4 Çıkacak mı?

Eğer yeni bir oyun gelirse bence kendi karakterimizi oluşturacağız.

Ben de bunu oynamak istiyorum. Kaer Morhen'e nasıl getirildiğini.

Çıkacağı kesin ancak şuanda geliştirdikleri Cyberpunk var. Çok fazla hype'lı olduğu için 3-4 sene ekmeğini yerler. 2023-2024 gibi duyururlar. 2025 gibi de çıkar diye tahmin ediyorum.

Çıkacağı kesin ancak şuanda geliştirdikleri Cyberpunk var. Çok fazla hype'lı olduğu için 3-4 sene ekmeğini yerler. 2023-2024 gibi duyururlar. 2025 gibi de çıkar diye tahmin ediyorum.
Öyle bir oyun bir sene içinde nasıl geliştirilebilir? Ben kafadan beş yıl veriyorum. Sonuçta AAA bir oyun. Ayrıca rastgele değil üzerinde baya uğraşılan bir AAA oyun. CPR'in sıradan bir oyun çıkaracağını sanmam, yüksek hype var.

Ben duyurulmasından bahsettim. Bence Cyberpunk çıktıktan 1 yıl sonra Witcher 4'e başlarlar. 4 yıla bitirirler diye tahmin ediyorum.

CD Project Red, CyberPunk 2077'den sonra yeni bir witcher oyunu yapacaklarını söylediler ama Geralt'ın hikayesi olup olmayacağı belli değil. Geralt oyunlarda gelişimini tamamladı ve bitirdi. Belki Ciri ile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…