Sizce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e gelen ranked 2.0 iyi mi?

534747

Hectopat
Makaleler
2
Ben oyunu 2 yıldır oynuyorum ve maksimum Gold derecesine gelmiştim. Ranked 2.0 diye bir sistem çıktı ve eşleştirme sistemini batırdılar, önceden sadece Gold'u görmüş adamlar ilen oynarken artık Platinum ve Emerald'lar geliyor karşıma bu yüzden artık Silver'dan çıkamaz oldum. Eskiden 10 adet yerleştirme maçı olduğu için oyun smurf hesapları direkt Silver veya Gold gibi ranklara koyup bronz ve bakır'lardan kurtarıyordu ama artık herkes sezon başı bakır 5'ten başladığı için sezonun ilk 1 ayı neredeyse oynanmaz halde oluyor.

Geçen sezonun diamondu da copperdan başladığı için lig atlamak iğrenç bir hal aldı. Ama çok puan geliyor. 5 pre girerek zevk almaya bakın.

Geçen sezonun diamondu da copperdan başladığı için lig atlamak iğrenç bir hal aldı. Ama çok puan geliyor. 5 pre girerek zevk almaya bakın.
Keşke öyle olsa be kardeşim... Herkes bıraktı Valorant'a geçti.

Takımınız yoksa Gold 1'den yukarıya çıkmanız mucize olur. Dediğiniz gibi Bakır seviyesinde başlamak tüm oyuncular için olumsuz bir durum, neden bu şekilde devam ettirdiklerini anlayabilmiş değilim. Bir de üzerine 10 maç kriterini kaldırdılar herkes aynı havuzda eşleşmeye gidiyor. Gold seviyesinde oynuyorum, bir maç bir diğer maçı tutmuyor. Avel avel ortalarda gezen oyuncularla eşleştiğim oluyor.

Rainbow Six Siege espora yönlendiğinden beri oyunun mekaniklerini, dinamiklerini, her şeyi mahvettiler. Gelen karakterler Valorant çakması vs. 4-5 yıl oynadığım oyunu geçen sezon bıraktım. Hilelere değinmeye gerek duymuyorum bile aylık 8bin oyuncu banlanıyor ortalama. Her şeyden öte benim için en zevklisi eski mekaniklerdi. Bu oyun için çok çaba harcayama artık değmeyeceği kanaatindeyim. Daha bugünkü tweetlerinde Frost tuzağına yakalandığında self revive ile kendini kurtarabileceğin bir güncellemenin test sunucusunda denendiği söyleniyor. Karikatüre dönüştü oyun artık. Ranked 2.0 ise çok kötü bir rank eko sistemi.

Frost Rework'un sebebi haritada random yerlere koyup oyuncuları direkt elemeleri. O olay tuzakları Site'larda tutmak için yapılmış bir şey ayrıca Aruni gelene kadar'da bu olay vardı sadece geri geliyor o kadar.

Frost Rework'un sebebi haritada random yerlere koyup oyuncuları direkt elemeleri. O olay tuzakları Site'larda tutmak için yapılmış bir şey ayrıca Aruni gelene kadar'da bu olay vardı sadece geri geliyor o kadar.
Tuzağa yakalanan oyuncu yaklaşık 2 saniyede tuzaktan kurtulabiliyor. Lesion daha çok işlevsel açıkçası.

Tuzağa yakalanan oyuncu yaklaşık 2 saniyede tuzaktan kurtulabiliyor. Lesion daha çok işlevsel açıkçası.
Self-Revive 5 saniye gibi bir süreye çıkacak bir yayıncı geliştirici ile konuşurken denk gelmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…