Sizce Valorant bitti mi?

Benim için Kasım 2022'den sonra bitti. Bir daha ne yükledim ne oynadım. Hayatta hiçbir şeyi başaramamış insanlara gereksiz sinir olduğunuz bir oyun.

Rito Valorant yaparken LoL'den çalmaya başladı ISO geldi benim için Valorant bitti şimdilik arada bir girip Viper için oynuyorum.

Valorant neden CS2 gibi pazar getirmiyor? Aynı pazar Valorant'da da olsaydı oyuncu sayısı çok daha yükselmez mi?

Mikrofonu ve hoparlör kapatmak kaydıyla halen bal gibi oynanır dostum neden oynanmasın sardığı oluyor.

Bu sefer çok tatsız oluyor oyun ama açınca da trolü farklı toxici farklı kolsuzu farklı hele bir de şu smurfler çok farklı rahatsız bir tipler.

Oyuna para yatırmıyorum arada sadece zevk için giriyorum gayet güzel oluyor bazen Zula'ya bile giriyorum. Zaten oyunlardan amaç zevk almak yani bitsin veya bitmesin önemli değil. Fakat şu an gayet iyi seviyede daha bitmez yakın gelecekte.

Rankın ne olduğun rankta çok smurf geliyor mu ya da toxic ben 4 5 aydır oynamıyorum bu sebeplerden.

Rankın ne olduğun rankta çok smurf geliyor mu ya da toxic ben 4 5 aydır oynamıyorum bu sebeplerden.

Açıkçası arada zevk için giriyorum yoksa arayacağım bir oyun değil çocuk oyuncağı gibi geliyor bazen BF 1 en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…