Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #21 Grigori Parelman. Adam Milenyum sorularının birini çözdü.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #22 Baklava Ordusu dedi: Grigori Parelman. Adam Milenyum sorularının birini çözdü. Genişletmek için tıkla...
Baklava Ordusu dedi: Grigori Parelman. Adam Milenyum sorularının birini çözdü. Genişletmek için tıkla...
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 17 Kasım 2022 #23 kyujin dedi: Şu an değil de gelmiş geçmiş en zeki kişi newton olarak kabul ediliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin hocam.
kyujin dedi: Şu an değil de gelmiş geçmiş en zeki kişi newton olarak kabul ediliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin hocam.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 18 Kasım 2022 #24 Unti dedi: Yanlış bilgi vermeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor.
Unti dedi: Yanlış bilgi vermeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #25 kyujin dedi: Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor. Genişletmek için tıkla... William James Sidis - Vikipedi tr.wikipedia.org
kyujin dedi: Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor. Genişletmek için tıkla... William James Sidis - Vikipedi tr.wikipedia.org
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.086 18 Kasım 2022 #26 kyujin dedi: Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor. Genişletmek için tıkla... William james sidis varken newton amatör eğlendirir
kyujin dedi: Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor. Genişletmek için tıkla... William james sidis varken newton amatör eğlendirir
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 18 Kasım 2022 #27 ManchesterCity dedi: William james sidis varken newton amatör eğlendirir Genişletmek için tıkla... Hocam sanki bu kanıya ben varmışım gibi konuşmanız acayip saçma. Böyle kabul görülüyor dedim.
ManchesterCity dedi: William james sidis varken newton amatör eğlendirir Genişletmek için tıkla... Hocam sanki bu kanıya ben varmışım gibi konuşmanız acayip saçma. Böyle kabul görülüyor dedim.
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.638 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #28 Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan tabii ki.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 18 Kasım 2022 #29 321147 dedi: Evet. Ölçtüreli baya oldu. 2014 yılının yaz ayında yaptırmıştım. @518679 Kayserililer zekidir hemşehrim. Ayrıca niye bu kadar şaşırdınız? Genişletmek için tıkla... Albert Einstein yan sanayi. kyujin dedi: Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor. Genişletmek için tıkla... En zeki insan William James Sidis olarak kabul ediliyor asıl siz boş yapmayın. kyujin dedi: Hocam sanki bu kanıya ben varmışım gibi konuşmanız acayip saçma. Böyle kabul görülüyor dedim. Genişletmek için tıkla... Kim böyle kabul görüyor ?
321147 dedi: Evet. Ölçtüreli baya oldu. 2014 yılının yaz ayında yaptırmıştım. @518679 Kayserililer zekidir hemşehrim. Ayrıca niye bu kadar şaşırdınız? Genişletmek için tıkla... Albert Einstein yan sanayi. kyujin dedi: Yanlış bilgi değil hocam. Rica ederim boş konuşmayın. Yaptıkları ile ve yazıkları ile IQ ortalaması en yüksek kişi Newton kabul görülüyor. Genişletmek için tıkla... En zeki insan William James Sidis olarak kabul ediliyor asıl siz boş yapmayın. kyujin dedi: Hocam sanki bu kanıya ben varmışım gibi konuşmanız acayip saçma. Böyle kabul görülüyor dedim. Genişletmek için tıkla... Kim böyle kabul görüyor ?
starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 18 Kasım 2022 #30 Recep tayyip Erdoğan, Detayları devlet sırrı elhamdülillah.