Sızdırılmış Counter-Strike classic offensive güvenli mi?

wreksia

Centipat

Bildiğiniz üzere Counter-Strike classic offensive Valve oyunun çıkışına izin vermediği için sızdırıldı.
Sizce sitedeki dosyada herhangi bir virüs veya zararlı bir yazılım var mıdır yoksa güvenle oynayabilir miyiz?

Bu konu ile alakalı dosyayı Windows'un özel olarak taratma seçenegiyle taratmayı denedim ama bir şey çıkmadı herhangi bir anti virüs uygulamayla deneyebilen varsa bizi bir bilgilendirsin.(aktif kalması için konunun)

Arkadaşlar 2 kere taradım Kaspersky adlı anti virüs uygulamasıyla Dosyada virüs bulamadı başka bir uygulamayla taratıp bakabilen varsa fikrini yazabilir

Dosya Ekleri

• IMG_1130.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 293
Son düzenleme:
Bende merak ediyorum. Denemek istiyorum ama biraz bekleyip gözlemleyeceğim.

Oyun 1.6 mekaniklerine benziyor hatta aynısı, grafikler ve HUD'ya CS:GO'dan alınmış ya da CS2'den.

CS:GO mekaniklerinin ve grafikleirnin CS 1.6 ya eklenmiş hali. Oyunu açtıktan sonra PC'yi tam taramayla taradım 3 buçuk saat sürdü herhangi bir tehdit bulamadı (kullandıgım uygulama ücretli sürüm Kaspersky konu aktif olsun diye yaptıgım testi aktardım tekrardan )

Son düzenleme:
Nereden indirdiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…