Size Göre En Çok Para kazandıran Meslek ?

Golfçülerin aldıkları paraları bi araştırın isterseniz alternatif olarak futbolculuk diyorum.

Ne yazık ki TÜRKİYE'de golf oynayabilecek bir alan bulmak zor. Futbolcu olacak adam değilim ben 90 dk koş koş, gol atamazsan teknik direktörden dayak ye Bana göre değiller. Pilotaj, Polislik ve Siyasal bilimler şuan aklımda olan meslekler...

Ben bu sene elektrik pano montörlüğü bölümü staj göreceğim. Bakalım nasıl meslek. Çok meraklıyım elektriğe fakat çalışırken nasıldır bilemem.

Hukuk da düşünebilirsin. İlk yıllarda maaşın biraz az oluyor ama 10 yıl sonra 7000 tl civarı maaşın oluyor. Ayrıca ülkemizin daha dürüst hakimlere savcılara ihtiyacı var değil mi

Hukuk da düşünebilirsin. İlk yıllarda maaşın biraz az oluyor ama 10 yıl sonra 7000 tl civarı maaşın oluyor. Ayrıca ülkemizin daha dürüst hakimlere savcılara ihtiyacı var değil mi

Haklısın hukuk da olabilir. Sonuçta siyasal bilimleri isteyen insan hukuk da okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…