Size küfreden birine ne yaparsınız?

Gerçekte size küfreden birine ne yaparsınız? Ben ailevi etmediği müddetçe çok saldırıya geçmem. Ailevi ederse sıkıntı ama.

Küçükken bir kişi küfür edince çok takardım artık takmıyorum umursamıyorum.

Gerçekte size küfreden birine ne yaparsınız? Ben ailevi etmediği müddetçe çok saldırıya geçmem. Ailevi ederse sıkıntı ama.
Şahsıma edilen küfürü ciddiye almam,hatta bende ona ederim. Fakat aileyeyse küfür ozaman kavga ederim

Hakkında şikayetçi olurum. Hatta gerçekten kişiyi kötü duruma düşürmek istiyorsam vurması için tahrik de ederim vurursa zaten etrafımızda her tarafta kamera vs var hastaneden de bir darp raporu sonrasında olanlardan sonra zaten bin pişman olacaktır.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Hakkında şikayetçi olurum. Hatta vurması için tahrik de ederim vurursa zaten etrafımızda her tarafta kamera vs var hastaneden de bir darp raporu sonra zaten bin pişman olur olacaklara.

Böyle boş işlerle uğraşacak kadar işsiz misin be kanka?

Boş bir şey bence, pek takılacak bir şey değil. Adam sana o…. çocuğu dediğinde annen o… olmuyor
Sorun olup olmaması değil zaten. Sevdiğin bir kişiye kötü kelime söylemesi. Bana o kadar emek veren bir kişiye hakaret edilmesini onuruma yediremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…