6 695257 Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 151 Çözümler 2 6 Kasım 2023 #31 707559 dedi: Adam 2 metre bacaklarının uzunluğu yüzünden size yetişicektir rahatlıkla. Ayrıca Power lifterları o kadar hantal zannetmeyin. Genişletmek için tıkla... Sonundaki emojiyi ironi olduğu belli olsun diye yazmıştım. Hız konusuna gelirsek yetişemez büyük ihtimalle. Okullar arası yarışmada, 100 metre koşuda il üçüncüsü olmuştum.
707559 dedi: Adam 2 metre bacaklarının uzunluğu yüzünden size yetişicektir rahatlıkla. Ayrıca Power lifterları o kadar hantal zannetmeyin. Genişletmek için tıkla... Sonundaki emojiyi ironi olduğu belli olsun diye yazmıştım. Hız konusuna gelirsek yetişemez büyük ihtimalle. Okullar arası yarışmada, 100 metre koşuda il üçüncüsü olmuştum.
7 702266 Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Çözümler 7 6 Kasım 2023 #32 Muhtemelen verdiğim tepki şöyle olurdu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkinci tepkiyse şu: Sürprizbozan: Küfür var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek umursamayacağım için muhabbete devam etmezdim. Kendini küfür ile açıklayacak kadar düşük bir insanla sohbet edip kendimi yoramam.
Muhtemelen verdiğim tepki şöyle olurdu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkinci tepkiyse şu: Sürprizbozan: Küfür var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pek umursamayacağım için muhabbete devam etmezdim. Kendini küfür ile açıklayacak kadar düşük bir insanla sohbet edip kendimi yoramam.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #33 695257 dedi: Benden yüz kat güçlü değilse olmaz. Genişletmek için tıkla... 99 kat güçlüyse sorun olmaz mı yani.
695257 dedi: Benden yüz kat güçlü değilse olmaz. Genişletmek için tıkla... 99 kat güçlüyse sorun olmaz mı yani.