yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 27 Aralık 2020 #21 Artorias74 dedi: "Ferit ab adımı okur musun?"'A benzemiş bu birazcık. Genişletmek için tıkla... Enes abi adımı oqur musun. (!)
Artorias74 dedi: "Ferit ab adımı okur musun?"'A benzemiş bu birazcık. Genişletmek için tıkla... Enes abi adımı oqur musun. (!)
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 27 Aralık 2020 #22 Furkan_Elci dedi: Seni bu forumda kaçıncı kez gördüm sayamadım Genişletmek için tıkla... Kendisi çok aktif bir arkadaş.
Furkan_Elci dedi: Seni bu forumda kaçıncı kez gördüm sayamadım Genişletmek için tıkla... Kendisi çok aktif bir arkadaş.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Aralık 2020 #23 334155 dedi: Gerçekten hayalin Recep Baltaş ile mesajlaşmak mıydı? Genişletmek için tıkla... Cidden buydu. Bildirimde Recep Baltaş yazısını görünce kalbim duruyordu.
334155 dedi: Gerçekten hayalin Recep Baltaş ile mesajlaşmak mıydı? Genişletmek için tıkla... Cidden buydu. Bildirimde Recep Baltaş yazısını görünce kalbim duruyordu.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 27 Aralık 2020 #24 Silinen üye dedi: Cidden buydu. Bildirimde Recep Baltaş yazısını görünce kalbim duruyordu. Genişletmek için tıkla... Peki cevap alarak tam olarak elinize ne geçti?
Silinen üye dedi: Cidden buydu. Bildirimde Recep Baltaş yazısını görünce kalbim duruyordu. Genişletmek için tıkla... Peki cevap alarak tam olarak elinize ne geçti?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Aralık 2020 #25 Pithiux dedi: Ben de bütün foruma diyor sanmıştım Recep Baltaş'a diyormuş. Genişletmek için tıkla... Hepinizi seviyorum.
Pithiux dedi: Ben de bütün foruma diyor sanmıştım Recep Baltaş'a diyormuş. Genişletmek için tıkla... Hepinizi seviyorum.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 27 Aralık 2020 #26 Silinen üye dedi: Cidden buydu. Bildirimde Recep Baltaş yazısını görünce kalbim duruyordu. Genişletmek için tıkla... Sanırım artık ünlüsün dostum fotoğraf çekilelim. Artorias74 dedi: Peki cevap alarak tam olarak elinize ne geçti? Genişletmek için tıkla... Nothing.
Silinen üye dedi: Cidden buydu. Bildirimde Recep Baltaş yazısını görünce kalbim duruyordu. Genişletmek için tıkla... Sanırım artık ünlüsün dostum fotoğraf çekilelim. Artorias74 dedi: Peki cevap alarak tam olarak elinize ne geçti? Genişletmek için tıkla... Nothing.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 27 Aralık 2020 #27 Tüh bize demiyormuş. O zaman: Recep Baltaş>tüm forum.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #28 yigitalyksel dedi: Sanırım artık ünlüsün dostum fotoğraf çekilelim. Nothing. Genişletmek için tıkla... Kanka amacın ne tam olarak? Adamı rencide etmesen mi artık? Kıskandıysan sen de aç bir konu.
yigitalyksel dedi: Sanırım artık ünlüsün dostum fotoğraf çekilelim. Nothing. Genişletmek için tıkla... Kanka amacın ne tam olarak? Adamı rencide etmesen mi artık? Kıskandıysan sen de aç bir konu.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Aralık 2020 #29 Artorias74 dedi: Peki cevap alarak tam olarak elinize ne geçti? Genişletmek için tıkla... Kendisi büyük bir teknoloji kanalında videolar çekiyor. Ve her sorunumuza çözüm arıyor. Bir kez olsun mesajlaşmak bile beni çok mutlu etti.
Artorias74 dedi: Peki cevap alarak tam olarak elinize ne geçti? Genişletmek için tıkla... Kendisi büyük bir teknoloji kanalında videolar çekiyor. Ve her sorunumuza çözüm arıyor. Bir kez olsun mesajlaşmak bile beni çok mutlu etti.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 27 Aralık 2020 #30 Artorias74 dedi: Kanka amacın ne tam olarak? Adamı rencide etmesen mi artık? Kıskandıysan sen de aç bir konu. Genişletmek için tıkla... Dostum neden rencide edeyim adamı.
Artorias74 dedi: Kanka amacın ne tam olarak? Adamı rencide etmesen mi artık? Kıskandıysan sen de aç bir konu. Genişletmek için tıkla... Dostum neden rencide edeyim adamı.