Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #21 Blacksidemre dedi: Video: Adnan Sikişenses Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Acaba konuyu açan Recep Baltaş olmasaydı konu onaylanır mıydı?
Blacksidemre dedi: Video: Adnan Sikişenses Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Acaba konuyu açan Recep Baltaş olmasaydı konu onaylanır mıydı?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 15 Mayıs 2021 #22 Kahkaha değil belki ama güldüm nedense. Konuda avatarımı görünce konuyu ben açtım sandım Konuda benim resimi görünce konuyu ben açtim sandim. :) www.technopat.net
Kahkaha değil belki ama güldüm nedense. Konuda avatarımı görünce konuyu ben açtım sandım Konuda benim resimi görünce konuyu ben açtim sandim. :) www.technopat.net
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 15 Mayıs 2021 #23 231561 dedi: Kahkaha değil belki ama güldüm nedense. Konuda avatarımı görünce konuyu ben açtım sandım Konuda benim resimi görünce konuyu ben açtim sandim. :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunu nereden buldunuz? Hortlatılmamış, ifade bile atılmamış. Garibime gitti.
231561 dedi: Kahkaha değil belki ama güldüm nedense. Konuda avatarımı görünce konuyu ben açtım sandım Konuda benim resimi görünce konuyu ben açtim sandim. :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunu nereden buldunuz? Hortlatılmamış, ifade bile atılmamış. Garibime gitti.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 15 Mayıs 2021 #24 Clarence Morrow dedi: Bunu nereden buldunuz? Hortlatılmamış, ifade bile atılmamış. Garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki. Eski konulara bakarken denk gelmiştim herhalde. Takibe almışım, kalmış öyle.
Clarence Morrow dedi: Bunu nereden buldunuz? Hortlatılmamış, ifade bile atılmamış. Garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki. Eski konulara bakarken denk gelmiştim herhalde. Takibe almışım, kalmış öyle.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #25 Clarence Morrow dedi: Bunu nereden buldunuz? Hortlatılmamış, ifade bile atılmamış. Garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Hortlatmak istiyorum ancak 5 yıllık ban yemekten korkuyorum.
Clarence Morrow dedi: Bunu nereden buldunuz? Hortlatılmamış, ifade bile atılmamış. Garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Hortlatmak istiyorum ancak 5 yıllık ban yemekten korkuyorum.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 15 Mayıs 2021 #26 Göze sperm kaçarsa ne olur? Arkadaşlar, yanlışlıkla kendi gözüme fışkırdı ve yaktı ama şimdi yanması geçti ama korkuyorum bir şey olur mu diye. www.technopat.net
Göze sperm kaçarsa ne olur? Arkadaşlar, yanlışlıkla kendi gözüme fışkırdı ve yaktı ama şimdi yanması geçti ama korkuyorum bir şey olur mu diye. www.technopat.net
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 15 Mayıs 2021 #27 Arthur_Callahan dedi: Hortlatmak istiyorum ancak 5 yıllık ban yemekten korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu kontrol edin. Sizden önce davrandılar.
Arthur_Callahan dedi: Hortlatmak istiyorum ancak 5 yıllık ban yemekten korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu kontrol edin. Sizden önce davrandılar.
sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mayıs 2021 #28 Genelde sağlık kategorisi malum konular. Son düzenleme: 15 Mayıs 2021
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #29 Kızların sosyal olması normal bir durum mudur? Hocam normal. Normal olmayan sizsiniz. www.technopat.net
Kızların sosyal olması normal bir durum mudur? Hocam normal. Normal olmayan sizsiniz. www.technopat.net
Ryota Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.074 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #30 uPlay crash sorunu uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi. www.technopat.net Recep Baltaş'ın yorumu.
uPlay crash sorunu uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi. www.technopat.net Recep Baltaş'ın yorumu.