Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 17 Kasım 2020 #51 Silinen üye dedi: @Seradotwav @TÇB Mesajı düzenledim bakmadıysanız bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Anladım.
Silinen üye dedi: @Seradotwav @TÇB Mesajı düzenledim bakmadıysanız bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Anladım.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #52 Seradotwav dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... 5. sayfadaki mesajlara bakarsanız alıntı yaptığım mesajınız var.
Seradotwav dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... 5. sayfadaki mesajlara bakarsanız alıntı yaptığım mesajınız var.
Alexandro_De_Souza Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 58 17 Kasım 2020 #53 İstanbul depremi ve eve hırsız girmesi.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #54 Doların 10'un üstüne çıkmasından, diri diri gömülmekten(aşırı dar alandan çok korkuyorum, zar zor 1 saniye kalıyorum), nefes alamamaktan ve ülkemizin asla üretim yapmamasından çok korkuyorum.
Doların 10'un üstüne çıkmasından, diri diri gömülmekten(aşırı dar alandan çok korkuyorum, zar zor 1 saniye kalıyorum), nefes alamamaktan ve ülkemizin asla üretim yapmamasından çok korkuyorum.
tanem28 Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Nisan 2021 #55 Asansörde kalma (Fobim var) 1 kere asansörde kalıyordum Nefesim kesildi saatte çok erkendi ve o kadar nefessiz kaldım ki
Asansörde kalma (Fobim var) 1 kere asansörde kalıyordum Nefesim kesildi saatte çok erkendi ve o kadar nefessiz kaldım ki
3 368671 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 634 12 Nisan 2021 #56 Gravax06 dedi: Sizi en çok korkutacak olay nedir? Mesela benim annem veya babamın vefat edecek olması, herhangi bir şey olması. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim ya da değer verdiğim bir insana zarar gelmesi ve engel olamamam.
Gravax06 dedi: Sizi en çok korkutacak olay nedir? Mesela benim annem veya babamın vefat edecek olması, herhangi bir şey olması. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim ya da değer verdiğim bir insana zarar gelmesi ve engel olamamam.