Sizi gece uyutmayan derdiniz ne?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Şu an derdiniz ne? Elinizden bir şey geliyor mu, yoksa sadece üzülüyor musunuz?

1- Onunla hiç konuşamamış, sadece uzaktan sürekli bakışmış olmak . Belki elimden bir şey gelebilir ama ne bende o özgüven var ne de nasıl sohbet başlatacağımı bilmiyorum.
2- Ford Mustang hayalim.
3- Bu sene mezuna kaldım. Sanırım en gerçekçi sorunum bu.

Sağlığım,

Hayatım boyunca kendimi hiçbir yere bağlı hissetmedim hep bir kopukluk bir şeylerin parçası olmak bir yere aidiyet durumunu yakalamak duygusuyla savaştım Doğulu bir genç olmanın verdiği o "ben doğudaki vatandaşım batılı vatandaşla aramda kültürel, aksan ve öteki şeylerden dolayı farkım var" meselesi bunun en büyük ve başta gelen sorunlarından biriyiydi

Sonrasında kendimi vatana adama isteği geldi MSÜ okumak istiyordum ancak Lise 2'de yaptığım dil tercihi yüzünden AYT ve TYT temelim neredeyse 0 ve bu memlekette matematik olmadan hiçbir yere yerleşemiyorsunuz.

Tüm bunlara rağmen kendimi toparlayıp MSÜ sınavına girmiştim bu sene Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunu kazandığımı görmek beni mutlu etti sonrasında TYT sınavınında puanları karşılamasıyla beraber mutluluğum arşa çıktı lakin bir gözümün 2.75 bir gözümün 4.00 olması ve bu sene annemin biraz rahatsız olması sebebiyle Ankara'ya mülakatlara gitmedim Annem yine bana beni burada bırak ben kendime bakarım sen git dese de gitmedim çünkü gözlerim yeterince görmüyor bir ameliyat meselesi var opsiyonel olarak yapılabiliyor ancak ilgili doktorun göz topografisi istemesi ihtimali içimi karartıyor her akşam bende herkes gibi olabilsem gözlerim tam görse kulaklarım tam duysa yapabilir miydim kendimi toparlayıp Ankara'ya gidip spor ve sözlüyü geçip sağlıkta elenmeme korkusuyla gezebilir miydim diye düşünmekten kafayı yedim.

Veda edecek kadar değerli bulmadı beni maalesef. Hiçbir sebep yokken konuşmayı kesti ve takipten çıkardı. Sevmek soğutuyor galiba kızları. Bu kadar erken biteceğini tahmin edememiştim.
Birini her şeyiniz yapmayın, gidince hiçbir şeyiniz kalmıyor çünkü.

Yakın arkadaşımla 2 kişilik arkadaş grubunu seviyorduk arkadaşımın sevdiği kızın benden hoşlandığını anlayınca uzaklaştım, sonra anladım ki arkadaşım benim sevdiğime de göz dikmiş, ikisi de muhtemelen beni seviyordu. Ama hayat devam ediyor tavuk pilav yiyebildiğim sürece sıkıntı yok.

Hiçbir sebep yok gece 1 de yatağa geçsem gözlerimi kapatıyorum uyuyamıyorum bir bakıyorum sabah ezanı okunuyor çok gıcık bir şey o yüzden de uykum gelene kadar PC başında duruyorum artık.

O bu değil de gece bu saatlere kalmak normal adam işin değil bence. Ee sen niye bu saatte buradasın diye soracak olan varsa hayatın anlamsızlığı, daha doğrusu anlam arayışı beni uyutmuyor. Bir de 'o' var tabi. Kahretsin, kendi kafamdaki dünyada yavaşça çürüyorum. Neyse size iyi geceler, çünkü bazılarımızınki o kadar iyi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…