Herkesin vardır sevdiği bir Teaser'ı. İzlemiştir, hırs yapmıştır. Oyunu çıkar çıkmaz alacağım demiştir. Ben şöyle bırakayım:
Hikayesini de anlatıyorum. İlk yayınlandığı gün ağzım açık izledim. Çıktığında alamadım köyde olduğum için, zamlandı. Ben de sinirlendim ve indirim beklemeden 80 liraya aldım. 60 saat oynadım ve halen oynuyorum. Canım sıkıldığında açıp izlerim Teaser'ını halen.
Korku oyunu piyasasını sürekli olarak takip eden biriyim. Özellikle yabancı forumlarda Resident Evil'ın devamının geleceğini duyduğumda çok sevinmiştim. Ardından trailer videolarına hayran kalmıştım. Tam da o zaman Outlast 2 ve Residen Evil 7: Biohazard oyunları arasında kalmıştım. İkisi de aynı zamanlarda çıkışını gerçekleştirmişti. Fakat hikayesiyle, sevdiğim müziğiyle ve oynanışıyla Resident Evil 7: Biohazard bende çok güzel bir etki bırakmıştı.
Fear and isolation seep through the walls of an abandoned southern farmhouse. "7" marks a new beginning for survival horror with the “Isolated View” of the visceral new first-person perspective.
Beni hayran bırakan bir Teaser yok. Oyunların genelde oynanış videolarını izlemeyi seviyorum.
Onun dışında müziği ve çizimlerini sevdiğimden dolayı Draugen teaser videosuna iyi diyebilirim.
Draugen is a single-player, first-person Fjord Noir mystery set in 1920s Norway. Explore a forgotten coastal village in your search for your missing sister, accompanied by your independent and enigmatic young ward. Norwegian Game of the Year 2019.