Sekoizm Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 0 10 Şubat 2022 #1 "Sizin aciz vücutlarınız benim için tapınak, ben siz değilim sizin gibi değilim" Bu sözde ne anladınız ve neler hissettiniz? Son düzenleme: 10 Şubat 2022
"Sizin aciz vücutlarınız benim için tapınak, ben siz değilim sizin gibi değilim" Bu sözde ne anladınız ve neler hissettiniz?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.170 Makaleler 3 Çözümler 61 10 Şubat 2022 #2 Sizlerin vücudunu kullanıyorum. Sizden birisi değilim.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 10 Şubat 2022 #3 Sekoizm dedi: "Sizin aciz vücutlarının benim için tapınak, ben siz değilim sizin gibi değilim" Bu sözde ne anladınız ve neler hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Sözü söyleyen kendini tanrı sanıyor sanırsam yada bir hükümdar sözü falan olabilir.
Sekoizm dedi: "Sizin aciz vücutlarının benim için tapınak, ben siz değilim sizin gibi değilim" Bu sözde ne anladınız ve neler hissettiniz? Genişletmek için tıkla... Sözü söyleyen kendini tanrı sanıyor sanırsam yada bir hükümdar sözü falan olabilir.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 10 Şubat 2022 #5 Nasıl desem sanki normal kişiler kullanılıyorum gibi bir söze benziyor siz bn değilsiniz derken de aşalığıyor gibi.
Nasıl desem sanki normal kişiler kullanılıyorum gibi bir söze benziyor siz bn değilsiniz derken de aşalığıyor gibi.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 10 Şubat 2022 #6 Sekoizm dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Devrik cümle ve mantıksız. Hissediyorum.
Sekoizm Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 0 10 Şubat 2022 #7 Silinen üye dedi: Devrik cümle ve mantıksız. Hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Devrikliği bilerek yapılmıştır vurgu verebilmesi amacıyla.
Silinen üye dedi: Devrik cümle ve mantıksız. Hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Devrikliği bilerek yapılmıştır vurgu verebilmesi amacıyla.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 10 Şubat 2022 #8 Cümle biraz devrik ve yazım hatası var gibi... Onun dışında bir yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Bir tanrı kral tarafından söylenmiş olabilir.
Cümle biraz devrik ve yazım hatası var gibi... Onun dışında bir yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Bir tanrı kral tarafından söylenmiş olabilir.
Sekoizm Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 0 10 Şubat 2022 #9 furkii06 dedi: Anladığım kadarıyla arkadaş bakire. D. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam güldürdün sağolasın.
furkii06 dedi: Anladığım kadarıyla arkadaş bakire. D. Genişletmek için tıkla... Akşam akşam güldürdün sağolasın.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 10 Şubat 2022 #10 "Sizin aciz vücutlarınız benim için tapınak." Doğrusunun bu olması gerekmiyor muydu?