Fian Şampiyonu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #21 Bende istemsiz zıplama oluyor. Maça çıkıyorum mesela kısa metre bir depar atıp durunca istemsiz bir şekilde zıplıyorum. Nedenini anlayamadım.
Bende istemsiz zıplama oluyor. Maça çıkıyorum mesela kısa metre bir depar atıp durunca istemsiz bir şekilde zıplıyorum. Nedenini anlayamadım.
Emre Ks Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #22 Bağdaş kurmadan oturamıyorum ve oyundayken çok bağırıyorum
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 7 Mayıs 2021 #23 Oyun oynarken biri benle konuşursa oynayamıyorum. Bu yüzden oyun oynarken yalnızca müzik dinlerim.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #24 maklube dedi: Dudağımı soyuyorum sürekli çoğunlukla kanıyor. Bunu yazarken de soyuyordum Genişletmek için tıkla... Eskiden bende yapıyordum ve dudağımda yara oluştu bişey çaldılar dudağıma bende uyudum, uyandıktan sonra bı baktım iki dudağım birbirine yapışmış bende direkt annemin yanına vardım, gerisini hatırlamıyorum.
maklube dedi: Dudağımı soyuyorum sürekli çoğunlukla kanıyor. Bunu yazarken de soyuyordum Genişletmek için tıkla... Eskiden bende yapıyordum ve dudağımda yara oluştu bişey çaldılar dudağıma bende uyudum, uyandıktan sonra bı baktım iki dudağım birbirine yapışmış bende direkt annemin yanına vardım, gerisini hatırlamıyorum.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.185 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri C****r Nirvana NB X600 İşlemci: Intel Core i7 11390H Dahili Ekran Kartı: Intel Iris Xe Graphics RAM: DDR4 32 GB Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:24 #25 Şu sıralar sürekli elimde makas buluyorum nedense. Alışmışım. Sürekli makasla oynuyorum falan. daha demin de dudağımı kanattım durmasını bekliyorum. Bazen Instagram'ı kapatıp yeniden Instagram'a da girdiğim oluyor.
Şu sıralar sürekli elimde makas buluyorum nedense. Alışmışım. Sürekli makasla oynuyorum falan. daha demin de dudağımı kanattım durmasını bekliyorum. Bazen Instagram'ı kapatıp yeniden Instagram'a da girdiğim oluyor.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 8 Perşembe 21:53 #26 PC'yi açınca E-Mail clientime girip gelen pingleri falan kontrol etmek. Eskiden bilumum sohbet clientidir Outlook'udur otomatik açıldığı için alışkanlık kalmış.
PC'yi açınca E-Mail clientime girip gelen pingleri falan kontrol etmek. Eskiden bilumum sohbet clientidir Outlook'udur otomatik açıldığı için alışkanlık kalmış.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Yer Singapur Perşembe 21:54 #27 Otururken bacağımı sallıyorum hep.
infazcı03 Picopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:56 #28 Oyun oynarken dilimi çıkarıyorum.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.185 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri C****r Nirvana NB X600 İşlemci: Intel Core i7 11390H Dahili Ekran Kartı: Intel Iris Xe Graphics RAM: DDR4 32 GB Cinsiyet Erkek Perşembe 21:59 #29 Televizyon izlerken kaşımı sonuna kadar kaldırıyorum.