LoL'de genel bir sorun var zaten. Normal oyunda MS yok ama TFT giriyoruz bir oyun artıyor, bir oyun azalıyor. İnternet hızları konusunda Türksat kullanıyorum ve yavaşlamalar bende de olabiliyor.
LoL'de genel bir sorun var zaten. Normal oyunda MS yok ama TFT giriyoruz bir oyun artıyor, bir oyun azalıyor. İnternet hızları konusunda Türksat kullanıyorum ve yavaşlamalar bende de olabiliyor.
Oturduğum yere yeni taşındım. Son zamanlarda üç ya da beş akşamda bir ping sorunu baş gösteriyor(Belli başlı oyunların EU sunucularında), Geçen gün binaya fiber kablo getirmişler. Dolayıp bırakmışlar. Binaya özel fiber kutusunun gelmesiyle geçeceğini umuyorum
Zaten iyi olmayan alt yapıya sokağa çıkma yasakları eklenince akşamları yoğunluk oluyor tabii.
Ağır bir yavaşlık yok zaten genelde LoL veya PUBG tarafında bir sorun oluyor çünkü beraber girdiğim kişilerin firmaları farklı olmasına rağmen onlarda da sıkıntılar çıkabilir. Tabii ki genel olarak bakarsak arada Kablonet bile sapıtabiliyor
Ağır bir yavaşlık yok zaten genelde LoL veya PUBG tarafında bir sorun oluyor çünkü beraber girdiğim kişilerin firmaları farklı olmasına rağmen onlarda da sıkıntılar çıkabilir. Tabii ki genel olarak bakarsak arada Kablonet bile sapıtabiliyor
LoL TR'ye 9.5ms ile bağlanırken bugün 38MS ile bağlanıyorum. Steam'e 50MS ile bağlanırken şimdi 58 ile bağlanıyorum. Neler oluyor? Sizde de benimki gibi bir durumla karşı karşıya mısınız?