SK Hynic DDR3L 1600 MHz CL11 RAM Voltaj Farkı

qRazieL

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Laptopumda SK HYNİX DDR3L 4GB 1600MHz CL11 1.35V RAM takılı ben bu laptopa farklı marka 4GB 1600MHz CL11 DDR3 1.5V bi RAM taksan sorum olur mu ?

2 farklı voltajda ve birinin DDR3L birininde DDR3 olmasından dolayı sorun yaratma ihtimalinin olduğundan şüpheleniyorum ama RAM slotunun üzerinde de 1.5V DDR3 yazması da kafamı karıştırdı. AIDA64 de Birim Voltajı 1.35V / 1.5V yazıyor bunu da anlamadım doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU-z de 1.35V yazıyor.

Sk Hyni̇x 4gb Ddr3 12800s 1600mhz Laptop Ram - n11.com

Bunu bulabildim ama kaç voltajlı yazmıyor. Resimdeki RAM'de yazan yazıların hepsi aynı bir tek 1438 yazan yer farklı ama kaç voltajlı onu bulamadım. Bide sizce bu siteden ve satıcıdan almam güvenilir midir ?

İlanda 1.35V yazıyor, 1.nesil i3,i5,i7 işlemcili makinada çalışmaz da demiş. Uyumsuzluk olursa iade alıyorlar mı ve Türkiye'de garanti sorunu olunca servisi vs. var mı diye sorman iyi olur.

Parça numarası (Hmt ile başlayan) birebir aynı ama 1438 farklı diyorsan o sorun yaratmaz.

Siteden alışveriş yaptım ama binlerce satıcı var, tamamen satıcıyla ilgili bir durum.

Açtık kısa süre kullandık kısmı biraz tatsız..

İşlemcim AMD A8-7410. 1.nesil i3,i5,i7 işlemcili makinada çalışmaz olayı beni etkilemez sanırım.
Sizinde dediğiniz gibi Hmt ile başlayan kısım tamamen aynı.

Yardımlarınız için teşekkürler muhtemelen bu RAM'ı alıcam ama internetten alışverişe çok güvenemediğim için

4 gb Hynix 2R*8 PC3L 12800S Ddr3 Low voltage Laptop Rami - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 366784288

bu RAM'ı alsam uyumsuzluk olurmu markası aynı özellikleride aynı sanırım ama 2Rx8 olayı sorun yaratır mı?
Bu olmazsa farklı marka aynı özelliklerde başka bir RAM alma ihtimalim de olabilir.

Son düzenleme:
Parça numarası tamamen aynı ise (-PB dahil) ve o ürün gönderilecekse onu alabilirsin, uyumsuzluk riskini de düşünmen gerekmez.
1xR 2XR, bellek üzerindeki çip sayısını belirtiyor, 1.nesil i serisinde çoğunlukla 2Rx8ler çalışıyor, 1xRler uyumsuzluk yapabiliyor.
İkinci ilandakiler ikinciel ve kargo sana ait sanırım.

İkinci ilandakileri gidip elden alma şansım var. Eğer ikinci ilandaki RAM var olan RAM'le uyumsuzluk çıkarmaz derseniz onu almam daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…