SK Hynix 8 GB DDR4 3200 MHz RAM alınır mı?

ibrahim45300

Megapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• spd.jpg
    spd.jpg
    200 KB · Görüntüleme: 99
Alınmaz diye bir şey yok fakat yorumlarda kutusuz geldi denilmesi çıkma olduğunu gösteriyor. Zaten SK Hynix olarak kolay kolay dışarıya vermiyor. Çip olarak veriyor.

Alınmaz diye bir şey yok fakat yorumlarda kutusuz geldi denilmesi çıkma olduğunu gösteriyor. Zaten SK Hynix olarak kolay kolay dışarıya vermiyor. Çip olarak veriyor.

Hocam konu açmaktan bıktım benim esas korkum farklı marka alırsam çalışmaması yoksa SK Hynix de zor bulunuyor bulunsa da güvenli mi değil mi belli değil farklı marka alsam Kingston Samsung gibi sorun olur mu?

Samsung farklı bir çip. Kingston ise Micron, SK Hynix, Nanya falan kullanıyor. Crucial ise Micron çip kullanıyor. Burada karar sizin.
Buradan da alabilirsiniz. Sonuçta ömür boyu garantisi var.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Satıcıya da sorabilirsiniz. Yardımcı olurlar. @130545 zaten bizim de üyemiz.

Hocam konu açmaktan bıktım benim esas korkum farklı marka alırsam çalışmaması yoksa SK Hynix de zor bulunuyor bulunsa da güvenli mi değil mi belli değil farklı marka alsam Kingston Samsung gibi sorun olur mu?

Merhaba.
Sanırım 3200 MHz CL22 8 GB Hynix RAM'iniz var. Yanına farklı marka RAM takmanızda sakınca yok. Seçiminizi gene aynı teknik özelliklerde yapmanız gerekir. Bizim sitemizde bu teknik özelliklerde olan RAM'lerin linklerini aşağıda paylaşıyorum. Her iki ürün de uyumludur. Sitemizdeki canlı destekten teknik sorularınızı yanıt alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende SK Hynix 8 GB RAM vardı ben Kingston 16 GB RAM DDR4 3200 MHz CL22 RAM aldım oyunlarda takılmalar FPS düşmesi olmaya başladı anlamadığım bir şekilde normal kullanışta sorun yok ama oyun oynarken FPS düşmesi takılmalar oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı