SK Hynix HMA81GS6DJR8N 8 GB DDR4 3200 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Alınmaz diye bir şey yok fakat yorumlarda kutusuz geldi denilmesi çıkma olduğunu gösteriyor. Zaten SK Hynix olarak kolay kolay dışarıya vermiyor. Çip olarak veriyor.
Alınmaz diye bir şey yok fakat yorumlarda kutusuz geldi denilmesi çıkma olduğunu gösteriyor. Zaten SK Hynix olarak kolay kolay dışarıya vermiyor. Çip olarak veriyor.
Hocam konu açmaktan bıktım benim esas korkum farklı marka alırsam çalışmaması yoksa SK Hynix de zor bulunuyor bulunsa da güvenli mi değil mi belli değil farklı marka alsam Kingston Samsung gibi sorun olur mu?
Hocam konu açmaktan bıktım benim esas korkum farklı marka alırsam çalışmaması yoksa SK Hynix de zor bulunuyor bulunsa da güvenli mi değil mi belli değil farklı marka alsam Kingston Samsung gibi sorun olur mu?
Merhaba.
Sanırım 3200 MHz CL22 8 GB Hynix RAM'iniz var. Yanına farklı marka RAM takmanızda sakınca yok. Seçiminizi gene aynı teknik özelliklerde yapmanız gerekir. Bizim sitemizde bu teknik özelliklerde olan RAM'lerin linklerini aşağıda paylaşıyorum. Her iki ürün de uyumludur. Sitemizdeki canlı destekten teknik sorularınızı yanıt alabilirsiniz.
Arama Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Arama Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Arkadaşlar bende SK Hynix 8 GB RAM vardı ben Kingston 16 GB RAM DDR4 3200 MHz CL22 RAM aldım oyunlarda takılmalar FPS düşmesi olmaya başladı anlamadığım bir şekilde normal kullanışta sorun yok ama oyun oynarken FPS düşmesi takılmalar oluyor.