Arkadaşlar merhaba 8 GB RAM'imi 16 GB'a yükseltmek istiyorum fakat RAM'in CL ve MHz değerlerinde bir türlü karar kılamadım. Bazı yerlerde RAM'ın 2666 MHz 19CL olduğu yazıyor. Sistemde 2400MHz yazdığı oluyor. Kafam karıştı acaba yardımcı olabilir misiniz? Sistem fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum.
Bu da internetten bulduğum RAM'in information sayfası:
Get ➡️ Lifetime warranty ✅ Great savings ✅ Buy factory original HMA81GS6JJR8N-VK - SK Hynix 1x 8GB DDR4-2666 SODIMM PC4-21300V-S Single Rank x8 Modules @Memory.NET!
Tahmin ettiğim gibi 2400 MHz destekliyor. Ama neden sende DRAM kısmı 1200 değil de 400 gözüküyor anlamadım. CPU-Z'yi yönetici olarak çalıştırmayı dener misin?
1200 MHz CL17 1,2 Volt bir RAM uyumlu olacaktır.
Bende de ayrı RAM'den var ve bu şekilde çalışıyor. Sende olduğu gibi işlemcim 2400 MHz destekliyor. Görev Yöneticisi aynı görünüyor.
Kingston KVR24S17S8 ramlerini alıyorum o zaman sıkıntı yaşamam heralde? Detaylıca Bakabilir Misin Şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
CPU-Z'yi yönetici olarak çalıştırıyorum şu an 933 gösteriyor sanırım değer sürekli değişiyor yük altında olup olmamasına göre bunu düzeltebilir miyiz?
Kingston KVR24S17S8 RAM'lerini alıyorum o zaman sıkıntı yaşamam herhalde? Detaylıca bakabilir misin şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
CPU-Z'yi yönetici olarak çalıştırıyorum şu an 933 gösteriyor sanırım değer sürekli değişiyor yük altında olup olmamasına göre bunu düzeltebilir miyiz?
Tahmin ettiğim gibi 2400 MHz destekliyor. Ama neden sende DRAM kısmı 1200 değil de 400 gözüküyor anlamadım. CPU-Z'yi yönetici olarak çalıştırmayı dener misin?
1200 MHz CL17 1,2 Volt bir RAM uyumlu olacaktır.
Bende de ayrı RAM'den var ve bu şekilde çalışıyor. Sende olduğu gibi işlemcim 2400 MHz destekliyor. Görev Yöneticisi aynı görünüyor.