Merhabalar arkadaşlar. Test ettiğim SK Hynix marka SSD laptobumda test sırasında sıcaklık uyarısı verdi. Herhangi bir sorun çıkarır mı?
Cihaz laptop. Üzerine nasıl bir koruma satın alabilirim? Daha yeni satın aldım cihazı. Bugün ulaştı elime. Servise göndermeli miyim? Üretim hatası vs. olabilir mi acaba?Sıcaklıklar yüksek. Düşürmek için termal ped kullanabilirsiniz. Uzun vadede sorun çıkarabilir.
Üretim hatası olduğunu ve servisin birşey yapabileceğini sanmıyorum.Cihaz laptop. Üzerine nasıl bir koruma satın alabilirim? Daha yeni satın aldım cihazı. Bugün ulaştı elime. Servise göndermeli miyim? Üretim hatası vs. olabilir mi acaba?
Üretim hatası olduğunu düşünüyor musunuz yoksa düşünmüyor musunuz?Üretim hatası olduğunu ve servisin birşey yapabileceğini sanmıyorum.
Üzerine termal ped yapıştırırsanız sıcaklıkları düşebilir:
![]()
Arctic ACTPD00001A Termal Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arctic ACTPD00001A Termal Pad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Düşünmüyorum. laptoplarda SSD'ler daha sıcak çalışırlar.Üretim hatası olduğunu düşünüyor musunuz yoksa düşünmüyor musunuz?
Peki bu pedi yapıştırdıktan sonra üzerine nasıl bir soğutucu koyacağım ki? Masaüstü cihazlar gibi blok koyamayacağımdan dolayı soruyorum. Sadece ped mi yapıştıracağım?Düşünmüyorum. laptoplarda SSD'ler daha sıcak çalışırlar.
SSD'nin altına ve üstüne yapıştıracaksınız. Üzerine soğutucu koymayacaksınız.Peki bu pedi yapıştırdıktan sonra üzerine nasıl bir soğutucu koyacağım ki? Masaüstü cihazlar gibi blok koyamayacağımdan dolayı soruyorum. Sadece ped mi yapıştıracağım?
SSD'nin altına ve üstüne yapıştıracaksınız. Üzerine soğutucu koymayacaksınız.
Eski bilgisayarımda kullandığım SanDisk Ultra 3D 1TB M.2 SSD bu kadar ısınmıyordu testlerde ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.