CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Biliyorum bu klavye konuları sizi de sıktı. Artık seçim kısmını bırakıyorum direkt satın alacağım. Çünkü araştırdığım klavyeler arasında istediğim türden en iyi 2 klavye bunlar. Hangisi daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
Biliyorum bu klavye konuları sizi de sıktı. Artık seçim kısmını bırakıyorum direkt satın alacağım. Çünkü araştırdığım klavyeler arasında istediğim türden en iyi 2 klavye bunlar. Hangisi daha iyidir?
Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Bence Anne Pro 2. Tabi farklı düşünenlerde olabilir.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 8 Mart 2021 #3 Anne Pro 2
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 8 Mart 2021 #4 Bence Anne Pro 2 daha iyi , güzel.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #5 Xeaq dedi: Bence Anne Pro 2. Tabi farklı düşünenlerde olabilir. Genişletmek için tıkla... ZeroTw02 dedi: Anne Pro 2 Genişletmek için tıkla... Syeux dedi: Bence Anne Pro 2 daha iyi , güzel. Genişletmek için tıkla... Sebepleri nelerdir hocam? Bu arada @hadwiger @WaIter White @SideWinder @enonertetanem
Xeaq dedi: Bence Anne Pro 2. Tabi farklı düşünenlerde olabilir. Genişletmek için tıkla... ZeroTw02 dedi: Anne Pro 2 Genişletmek için tıkla... Syeux dedi: Bence Anne Pro 2 daha iyi , güzel. Genişletmek için tıkla... Sebepleri nelerdir hocam? Bu arada @hadwiger @WaIter White @SideWinder @enonertetanem
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 8 Mart 2021 #6 CQBRAREİS dedi: Sebepleri nelerdir hocam? Bu arada @hadwiger @WaIter White @SideWinder @enonertetanem Genişletmek için tıkla... 1. kablosuz. 2.küçük ve sığılabilir. 3.gayet güzel ışıklandırmalı. 4.yön tuşları ve medya tuşları diğer tuşlarla aynı butonda. 5.ergonomik yapıda. Dejavantajlar. 1.şarj gerekli. 2.arayüz için kablo bağlanmalı. 3.tuş ömrü bilinmiyor. Şimdilik bu kadar geldi aklıma.
CQBRAREİS dedi: Sebepleri nelerdir hocam? Bu arada @hadwiger @WaIter White @SideWinder @enonertetanem Genişletmek için tıkla... 1. kablosuz. 2.küçük ve sığılabilir. 3.gayet güzel ışıklandırmalı. 4.yön tuşları ve medya tuşları diğer tuşlarla aynı butonda. 5.ergonomik yapıda. Dejavantajlar. 1.şarj gerekli. 2.arayüz için kablo bağlanmalı. 3.tuş ömrü bilinmiyor. Şimdilik bu kadar geldi aklıma.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #7 ZeroTw02 dedi: 1. kablosuz. 2.küçük ve sığılabilir. 3.gayet güzel ışıklandırmalı. 4.yön tuşları ve medya tuşları diğer tuşlarla aynı butonda. 5.ergonomik yapıda. Dejavantajlar. 1.şarj gerekli. 2.arayüz için kablo bağlanmalı Şimdilik bu kadar geldi aklıma. Genişletmek için tıkla... Saydığınız özellikler SK61'de de var hocam. Bir tek kablosuz değil ki ben zaten kullanmayacağım kablosuz olarak.
ZeroTw02 dedi: 1. kablosuz. 2.küçük ve sığılabilir. 3.gayet güzel ışıklandırmalı. 4.yön tuşları ve medya tuşları diğer tuşlarla aynı butonda. 5.ergonomik yapıda. Dejavantajlar. 1.şarj gerekli. 2.arayüz için kablo bağlanmalı Şimdilik bu kadar geldi aklıma. Genişletmek için tıkla... Saydığınız özellikler SK61'de de var hocam. Bir tek kablosuz değil ki ben zaten kullanmayacağım kablosuz olarak.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 8 Mart 2021 #8 CQBRAREİS dedi: Saydığınız özellikler SK61'de de var hocam. Bir tek kablosuz değil ki ben zaten kullanmayacağım kablosuz olarak. Genişletmek için tıkla... Kablosuz istersin sandım kablosuz istemezsen kesinlikle SK61 öneririm sadece anne Pro 2 ergonomik yapıda.
CQBRAREİS dedi: Saydığınız özellikler SK61'de de var hocam. Bir tek kablosuz değil ki ben zaten kullanmayacağım kablosuz olarak. Genişletmek için tıkla... Kablosuz istersin sandım kablosuz istemezsen kesinlikle SK61 öneririm sadece anne Pro 2 ergonomik yapıda.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #9 ZeroTw02 dedi: Kablosuz istersin sandım kablosuz istemezsen kesinlikle SK61 öneririm sadece anne Pro 2 ergonomik yapıda. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. SK61'i önermenizin sebebi nedir?
ZeroTw02 dedi: Kablosuz istersin sandım kablosuz istemezsen kesinlikle SK61 öneririm sadece anne Pro 2 ergonomik yapıda. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. SK61'i önermenizin sebebi nedir?
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 8 Mart 2021 #10 SK61-oyun Anne Pro2-iş İçin var hocam.