tugr_A Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Skateboarding turkey sitesi guvenilir midir? Skateboarding Turkey | Türkiye'nin İlk Kaykay Sitesi Profesyonel kaykay malzemeleri, longboard, fingerboard, eğitim, organizasyon ve kaykaya dair her şey 2008'den beri burada. www.skateboardingturkey.com
Skateboarding turkey sitesi guvenilir midir? Skateboarding Turkey | Türkiye'nin İlk Kaykay Sitesi Profesyonel kaykay malzemeleri, longboard, fingerboard, eğitim, organizasyon ve kaykaya dair her şey 2008'den beri burada. www.skateboardingturkey.com
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.699 Çözümler 3 25 Ocak 2023 #2 Site gerçekten 2008 yılından beri hizmet veriyor ve sitenin en aşağı kısmında iki tane telefon numarası bulunuyor. Bana güvenilir gibi geldi ama diğer arkadaşlarında fikrini alsan iyi olur.
Site gerçekten 2008 yılından beri hizmet veriyor ve sitenin en aşağı kısmında iki tane telefon numarası bulunuyor. Bana güvenilir gibi geldi ama diğer arkadaşlarında fikrini alsan iyi olur.