Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 4 Çözümler 39 30 Ekim 2022 #1 Delux M800DB mouse aldım. İncelemelerde skatezinin iyi olmadığı söylenmiş. Mouse pad olarak Aliexpress'ten aldığım Rakoon markalı bir ürün kullanıyorum, kalitesi fena değil. Sizce 90 TL'ye Wraith'den skatez almak mı yoksa mouse pad'i değiştirmek mi daha mantıklı? @Kiznaiver hocam, yine ben Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022
Delux M800DB mouse aldım. İncelemelerde skatezinin iyi olmadığı söylenmiş. Mouse pad olarak Aliexpress'ten aldığım Rakoon markalı bir ürün kullanıyorum, kalitesi fena değil. Sizce 90 TL'ye Wraith'den skatez almak mı yoksa mouse pad'i değiştirmek mi daha mantıklı? @Kiznaiver hocam, yine ben
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Ekim 2022 #2 Aynı mouse kullanıyoruz, sen kutudan çıkan skatezleri taktın mı ben de takılı gelen skatezler var, değiştirmedim.
Aynı mouse kullanıyoruz, sen kutudan çıkan skatezleri taktın mı ben de takılı gelen skatezler var, değiştirmedim.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #3 Hocam mousepad çok da kötü değilse skatez alın bence.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 4 Çözümler 39 30 Ekim 2022 #4 575457 dedi: Aynı mouse kullanıyoruz, sen kutudan çıkan skatezleri taktın mı ben de takılı gelen skatezler var, değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkanlarla üzerinde takılı olanlar aynı hocam. Wraith'ten PTFE alabilirim eğer rahatsız ederse bakıyorum. Kiznaiver dedi: Hocam mousepad çok da kötü değilse skatez alın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
575457 dedi: Aynı mouse kullanıyoruz, sen kutudan çıkan skatezleri taktın mı ben de takılı gelen skatezler var, değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkanlarla üzerinde takılı olanlar aynı hocam. Wraith'ten PTFE alabilirim eğer rahatsız ederse bakıyorum. Kiznaiver dedi: Hocam mousepad çok da kötü değilse skatez alın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler