Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 29 Mart 2022 #1 Skechers Stamina V2 almayı düşünüyorum ancak fiyatı 1300 TL. Eğer benzeri ve daha uygun fiyatlı olanı bulursam onu alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
Skechers Stamina V2 almayı düşünüyorum ancak fiyatı 1300 TL. Eğer benzeri ve daha uygun fiyatlı olanı bulursam onu alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #2 Alınır bence tarzına uygunsa alabilirsin.
Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 29 Mart 2022 #3 serkanyoruk92 dedi: Alınır bence tarzına uygunsa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğer benzeri ve uygun fiyatlısını bulamazsam bunu alacağım. Önerin var mı?
serkanyoruk92 dedi: Alınır bence tarzına uygunsa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eğer benzeri ve uygun fiyatlısını bulamazsam bunu alacağım. Önerin var mı?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Nisan 2023 #4 Lukerno dedi: Eğer benzeri ve uygun fiyatlısını bulamazsam bunu alacağım. Önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Aldın mı?
Lukerno dedi: Eğer benzeri ve uygun fiyatlısını bulamazsam bunu alacağım. Önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Aldın mı?
Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 23 Nisan 2023 #5 Lıterhf dedi: Aldın mı? Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığımda almaktan vazgeçtim. Geçen hafta yeniden bakayım, olmazsa alırım dedim. Ancak ürün bitmiş. Bir de yeni sezonda bu tarz yok. Ancak bulursan ve almak istersen kaçırma derim.
Lıterhf dedi: Aldın mı? Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığımda almaktan vazgeçtim. Geçen hafta yeniden bakayım, olmazsa alırım dedim. Ancak ürün bitmiş. Bir de yeni sezonda bu tarz yok. Ancak bulursan ve almak istersen kaçırma derim.